"Nemam riječi..."

FOTO Srpkinja koju je otac zlostavljao i branio vezu s Hrvatom objavila: Počivaj u miru, srce mi je slomljeno

Foto: instagram.com/dokic_jelena
Jelena Dokić
Foto: instagram.com/dokic_jelena
Jelena Dokić
Foto: instagram.com/dokic_jelena
Jelena Dokić
12.11.2021.
u 11:33
Na sve načine miješao joj se u život, uzimao joj je novac, a bio je žestoko protiv njezine veze s Hrvatom Tinom Bikićem. U jednom trenutku izjavio je da su “Hrvati i Vatikan isprali mozak” njegovoj kćeri
Pogledaj originalni članak

Nekadašnja tenisačica Jelena Dokić (38) na Instagramu je objavila emotivnu poruku i nekolicinu fotografija kako bi sa svojim pratiteljima podijelila tužnu vijest. Uginuo joj je voljeni pas. 

"Srce mi je slomljeno. Teško mi je pronaći riječi. Počivaj u miru, moj lijepi dečko. Hvala ti za 11 prelijepih godina, nevjerojatnom vremenu i uspomenama. S tobom je bilo previše uživanja, sreće, lojalnosti i neograničene ljubavi, posebno u teškim vremenima. Ti si bio sretan i voljen pas, borac do kraja. Jedinstven. Hvala ti, bit ćeš u našim srcima zauvijek. Uvijek ćemo te voljeti, nedostajat ćeš i nikada te nećemo zaboraviti. Počivaj u miru", napisala je.

Jelena je u svom životu prošla traumatične trenutke. Rođena je u Osijeku (12. travnja 1983. godine) gdje joj je živjela i obitelj, ali njezin otac Damir, zadojen velikosrpskom ideologijom, prije početka rata preselio je obitelj – Jelenu, njezina mlađeg brata Savu i suprugu Ljiljanu – najprije u Srbiju (Sombor), a potom 1994. u Australiju. Na sve načine miješao joj se u život, uzimao joj je novac, a bio je žestoko protiv njezine veze s Hrvatom Tinom Bikićem. U jednom trenutku izjavio je da su “Hrvati i Vatikan isprali mozak” njegovoj kćeri.

– Nakon što se pojavila informacija da se zabavljam s Tinom Bikićem, otac me nazvao samo nekoliko sati nakon toga. Nisam mu se mogla javiti. U njegovim je očima to bilo nešto najgore što sam mogla napraviti. On bi više volio da sam s nekim teroristom nego s Hrvatom – otkrila je Jelena u svojoj autobiografiji. No nije ga mogla spriječiti da joj pošalje SMS poruke:  – Ti nisi ništa drugo nego kurva. Izdala si me. Ti si smrdljiva, užasna kurva. S neprijateljem si. Osramotila si me – poručio je otac Jeleni. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
11:54 12.11.2021.

A što se danas dešava u njezinoj vezi s Hrvatom Tinom Bikićem? Koliko imaju djece, gdje žive, i kakav im je brak?

DU
Deleted user
12:49 12.11.2021.

Ja mislio stari joj umro .-)

SK
skupiduša
12:12 12.11.2021.

Dokle više s njom, ovi tektstovi su već dojadili i Bogu i vragu?!