Neobična situacija

Francuski Brest mogao bi pasti u drugu ligu zbog - puževa!?

Foto: Jan Woitas/Pixsell
Francuski Brest mogao bi pasti u drugu ligu zbog - puževa!?
16.12.2012.
u 16:55
Lokalna organizacija za zaštitu životne sredine podnijela je žalbu administrativnom sudu protiv izgadnje centra
Pogledaj originalni članak

Francuski prvoligaš Brest dobio je od nogometnog saveza Francuske uvjet da mora izgraditi novi teren za treniranje ukoliko želi ostati u prvoj ligi. Čelnici Bresta taj su uvjet shvatili ozbiljno i krenuli u potragu za idealnom lokacijom. Nakon višemjesečnog traženja pronađena je lokacija, dobili su i građevinsku dozvolu, ali su se suočili s novim problemom.

Lokalna organizacija za zaštitu životne sredine podnijela je žalbu administrativnom sudu protiv izgadnje centra, jer se na toj lokaciji nalazi zaštićena vrsta puževa, pišu francuski mediji. Brest je tako morao odustati od gradnje i morat će potražiti novo rješenje, ali će se morati požuriti jer ako do kraja sezone 2013./2014. ne ispune uvjet, bit će izbačeni u drugu ligu.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.