opet u punom pogonu

Friedrich oporavljena, ali ništa od dvoboja s Vlašić u Dohi

Foto: AFP
Friedrich oporavljena, ali ništa od dvoboja s Vlašić u Dohi
08.04.2010.
u 18:11
Unatoč oporavku, Njemica će natjecateljsku sezonu otvoriti tek u lipnju što znači da će opet izbjeći borbu s Blankom.
Pogledaj originalni članak

Njemačka atletičarka Ariane Friedrich, lani najveća suparnica naše Blanke Vlašić u skoku u vis, oporavila se od ozljede koljena zbog koje je propustila Svjetsko dvoransko prvenstvo u Dohi prošlog mjeseca.

- Nakon dvotjedne terapije kod Petera Heckerta upala patelarne tetive je izliječena. Svakodnevna su mi tretmani pomogli, vratila sam se u puni trening, štoviše već sam zaradila prvu upalu mišića - poručila je 26-godišnja atletičarka putem svoje internetske stranice.

- Aktivni mi je odmor donio puno toga dobroga premda je katkad bilo teško biti strpljiv i ne raditi gotovo ništa osim ispijanja kava. No, barem sam imala priliku mentalno se oporaviti od svih stresova koji su se nakupili prošlih mjeseci i pronaći novi elan za nadolazeće sportske izazove, a posvetila sam se i svome hobiju, slikanju - dodala je Friedrich.

Unatoč oporavku, Njemica će natjecateljsku sezonu otvoriti tek u lipnju. Tijekom zime se nije nijednom susrela s Blankom Vlašić, a sada je jasno da je neće biti ni na prvom mitingu Dijamantne lige 14. svibnja u Dohi, gdje je hrvatska rekorderka i dvostruka svjetska prvakinja na otvorenom već najavila nastup.

- Iako je više ništa ne boli, i dalje moramo biti oprezni - objasnio je razloge kasnijeg otvaranja sezone trener njemačke visašice Günther Eisinger.

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.