JOŠ JEDNO UPOZORENJE

FSS podsjeća hrvatske navijače: Nema vam na Marakanu

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
FSS podsjeća hrvatske navijače: Nema vam na Marakanu
01.09.2013.
u 19:28
"U slučaju eventualnog lociranja navijača Hrvatske na tribinama stadiona, isti će odmah biti udaljen sa stadiona", poručili su priopćenjem
Pogledaj originalni članak

Nogometni savez Srbije (FSS) još jednom je jasno poručio kako hrvatski navijači neće moći ući na stadion Crvene zvezde u petak, 6. rujna kada bude odigrana utakmica Srbija - Hrvatska u kvalifikacijama za Mundijal 2014, a ujedno je poručio i da će, ako ipak nekako uđu na stadion, biti udaljeni, javlja beogradski Mondo. Naime, dva nogometna saveza su dogovorila kako neće na gostovanja voditi svoje navijače pa u Maksimiru nije bilo srpskih, a na Marakani u petak neće biti hrvatskih navijača.

- Samo navijači nogometne reprezentacije Srbije uz ispravnu ulaznicu mogu nazočiti utakmici između nogometnih reprezentacija Srbije i Hrvatske. U slučaju eventualnog lociranja navijača Hrvatske na tribinama stadiona, isti će odmah biti udaljen sa stadiona, uz naknadno pokretanje postupka za zakonsku odgovornost - navodi se u priopćenju Nogometnog saveza Srbije povodom pisanja pojedinih medija u Srbiji i Hrvatskoj da će u Beogradu biti i navijača Hrvatske koji su nekako došli do ulaznica i to za sjevernu tribinu stadiona Crvene zvezde.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.