POSJET NOGOMETNOM MUZEJU

Fun-shop s hrvatskim dresom broj 17

Foto: import
Fun-shop s hrvatskim dresom broj 17
25.03.2008.
u 22:08
Pogledaj originalni članak

Lijepi stadion Hampden u svojoj utrobi krije i krasan nogometni muzej.

Škoti su ludi za nogometom i nogometni muzej prirodna je stvar za njih. Dio naših reprezentativaca iskoristio je priliku da organizirano ode u posjet tom muzeju u kojem je sažeta nogometna povijest. Doduše, dobar dio igrača nije išao. 

- Nije bilo obvezno, svatko je mogao izabrati što će raditi - objasnio je izbornik Slaven Bilić koji je, zajedno s ostalima iz stožera, posjetio muzej.
 Ivan Klasnić, Stipe Pletikosa, Mario Galinović, Marin Skender, Jerko Leko, Danijel Pranjić, Niko Kranjčar, Igor Budan i društvo nakon muzeja obišli su i fun-shop. I u njemu vidjeli i hrvatski dres. Iz 1998. godine sa Svjetskog prvenstva u Francuskoj.

- Taj broj 17 nosio je Robert Jarni - ustvrdio je Bilić. 

No, čovjek u trgovini tvrdi da nije Jarnijev, iako na njemu nema imena, kaže da je to dres Igora Bišćana. 

- Kud baš njegov - promrmljao je Bilić. 

Igrači koji nisu išli u muzej otišli su u grad, neki su ostali u hotelu i odmarali se, a navečer su svi trenirali na Hampden Parku.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr