PORAZ OD Züricha

Galliani: Leonardu se ne trese stolica

Foto: AFP
Galliani: Leonardu se ne trese stolica
01.10.2009.
u 09:09
Sreća Milanovih nogometaša je što su u prvom kolu ovogodišnje Lige prvaka, dvama pogocima Pippa Inzaghija, pobijedili Marseille 2-1 u gostima.
Pogledaj originalni članak

Nakon toga, samo se donekle, lakše može podnijeti potpuno neočekivani poraz na San Siru od Züricha 1-0. Prolaz dalje nije ugrožen, no poraz od prosječne švicarske momčadi produbio je, dodatno, ionako veliku krizu u uglednom talijanskom klubu.

U Seriji A također malo toga polazi za rukama i nogama Milanovim igračima. Poraženi su sa čak 4-0 u velikom gradskom derbiju protiv Intera, ne mogu pobijediti klubove poput Barija, te se nalaze na niskom 11. mjestu ljestvice. No, dopredsjednik Adriano Galliani i dalje mirno rezonira.

- Milan je veliki klub i uvijek ćemo takvi biti. Puno je bilo uspjeha u posljednje vrijeme, ali je očito došlo vrijeme kada stvari ne idu željenim pravcem. Imamo problema, ali borit ćemo se - rekao je Galliani i ponudio Talijanima ono što ih je najviše zanimalo nakon poraza od Züricha.

- Ne, Leonardo nije u opasnosti. Imamo povjerenja u našeg trenera i nikada nismo bili skloni brzim reakcijama i promjenama.

Galliani je kratko prokomentirao i ogled protiv Švicaraca.

- I da smo neodlučeno odigrali bilo bi nepravedno. No, što možemo kada nismo realizirali sve te šanse.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.