PRVO NA POSUDBU

Gambijski veznjak Darbo (21) potpisuje za Dinamo!?

Foto: mybestplay.com
Gambijski veznjak Darbo (21) potpisuje za Dinamo!?
26.07.2013.
u 09:46
Afrički mediji pišu kako je Darbo impresionirao Dinamovu struku na probi te da mora samo obaviti liječnički pregled
Pogledaj originalni članak

Gambijski veznjak Alieu Darbo, pišu tamošnji mediji, mogao bi pojačati Dinamo. Portal foroyaa.gm tvrdi kako 21-godišnjak ima proći liječnički pregled da potpiše 'za hrvatskog giganta iz glavnog grada'. Darbo je, stoji u tekstu, impresionirao Dinamovu struku na probi s klupskim rezervama, no za početak će ga poslati na posudbu u Sesvete barem do kraja sljedeće sezone.

Ukoliko Darbo potpiše s Dinamom, bit će drugi gambijski igrač u Hrvatskoj nakon Lamina Samateha koji je u Lokomotivi. Nastupao je za gambijsku U17 vrstu 2009. godine, a nedavno je pozvan i u A reprezentaciju, no još nije upisao debi.

Gambijski portal tvrdi kako je Darbov transfer čudan jer je svojedobno neslavno ustvrdio da je potpisao za engleski Wigan, no to nije bila istina.

>> Sve o transferima pratite u našem specijalu Nogometni transferi!

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.