FLORENTINO PEREZ:

Gareth Bale ne ide iz madridskog Reala ni za 300 milijuna eura!

Foto: 'JUAN MEDINA'
Gareth Bale ne ide iz madridskog Reala ni za 300 milijuna eura!
26.12.2014.
u 16:39
- Možemo raspravljati o tome koja je njegova najbolja pozicija u momčadi ili o tome može li Gareth Bale dati više ovoj momčadi - kazao je Perez
Pogledaj originalni članak

Manchester United je "zagrizao" za Garetha Balea i planiraju potrošiti 153 milijuna eura za njega, što se činilo kao dovoljna svota no Real Madrid ga ne bi pustio ni za 300 milijuna!

Tako piše španjolska Marca, inače često upućena tako tvrdi, a pozivaju se na predsjednika kluba Florentina Pereza kao izvor.

- Ne ide Gareth Bale nikamo! Kupili smo ga kako bi oko njega gradili momčad i bilo bi suludo prodati ga nakon tek jedne prave sezone. Kakvih 150 milijuna eura? Ne bih ga pustio da ponude i 300 milijuna - kazao je navodno Perez.

Morat će si očito Manchester United pronaći nekog drugog, a možda bi taj netko mogao biti Reus iz Borussije. No njega želi i madridski Real, iako je teško shvatiti gdje bi još Reusa postavili u momčad.

- Možemo raspravljati o tome koja je njegova najbolja pozicija u momčadi ili o tome može li Gareth Bale dati više ovoj momčadi, ali o prodaji nema govora jer na Balea računamo dugoročno - rekao je Perez prema pisanju Marce.

>> Real ipak popušta? Gareth Bale odlazi za nevjerojatnih 153 milijuna eura

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.