ŠPEKULACIJAMA NEMA KRAJA

Gary Speed ubio se zbog gej afere?

Foto: 'Eamonn and James ClarkePress Ass'
Gary Speed ubio se zbog gej afere?
29.11.2011.
u 12:04
Iako ni jednom riječju niti jedan od relevantnijih otočkih medija ne otkriva razloge samoubojstva Garyja Speeda, velškog izbornika, neki su počeli nagađati da bi mogla biti riječ o gej aferi.
Pogledaj originalni članak

Treba uzeti u obzir da se zbog nerazjašnjenih okolnosti samoubojstva pojavljuju razne špekulacije, no najčešća je da si je život oduzeo zbog afere koja je trebala uskoro izaći u jednom od žutih engleskih tiskovina. To tvrdi i Telegraph.

Neki su otišli toliko daleko da se u toj navodnoj gej aferi spominje i njegov suigrač iz Boltona, a da je priču pripremao The Sun. Ponavljamo, sve su to pretpostavke.

– Ovo je noćna mora. Nisu postojali nikakvi znakovi da bi mogao biti u nevolji. Izgledao je sjajno, sve mu je išlo od ruke i nikada nisam mogao ni pomisliti da ću svega 10 sati nakon što smo se družili primiti tu strašnu vijest – kazao je njegov bivši suigrač Gary McAllister, inače bivši škotski reprezentativac.

Zbog čega si je točno u 43. godini život oduzeo Speed, pokušat će otkriti policija, a službenu istragu otvaraju danas.

I reporter SkySportsa briznuo je u plač javljajući se uživo s Elland Roada, na kojem je Speed osam godina igrao za Leeds, govoreći o tome kako mu je izbornik dan prije nego što si je oduzeo život poslao veselu SMS poruku. Pogledajte video...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

DU
Deleted user
13:13 29.11.2011.

mora da se siromah uplasio da bi i tamo mogao doci hdz na vlast, pa tuci homosexualce po ulici, kako obecavaju ovdje u predizbornim govorima.

Avatar Idler 3
Idler 3
13:30 29.11.2011.

13:13h jacki...ovo su nogometne stranice - odhebi s politikom što dalje i što više znaš !!!!

AU
autoritet
13:06 29.11.2011.

Znači još jedna smrt izazvana \"slobodnim novinarstvom\"? Novinari su zaista postali gnjecavo dno društva, FUJ