GOSPODSKA GESTA TRENERA HAJDUKA

Gattusa slomile emocije, pogledajte poruku koju je poslao građanima u BiH: 'Molim vas, računam na vas!'

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Gattusa slomile emocije, pogledajte poruku koju je poslao građanima u BiH: 'Molim vas, računam na vas!'
09.10.2024.
u 11:00
. Moramo pomoći ljudima koji su izgubili članove obitelji i ostali bez imovine i koji sada prolaze teške trenutke. Veliki zagrljaj svima. Budite jaki', poručio je Gattuso ljudma u BiH.
Pogledaj originalni članak

Devastirajuće scene koje gledamo u BiH nakon velike bujične poplave i odrona s obližnjeg kamenoloma pogodile su i trenera Hajduka Genara Gattusa koji se uključio u akciju prikupljanja pomoći brojim žrtvama. Gattuso je snimio je video u kojem poziva sve koji mogu da pomognu unesrećenima nakon poplava u BiH. Trener Hajduka podržao je tako inicijativu Pomozi.ba preko koje je aktiviran humanitarni broj putem kojeg se može donirati novac stanovništvu pogođenom tragedijom. 

''Pozdrav svima, ovdje trener Gattuso. Želim ovim putem uputiti apel povodom tragedije koja se dogodila u Bosni i Hercegovini. Molim vas da pomognete unesrećenima i da pošaljete poruku na broj telefona 17039, kako bi pružili pomoć svima koji su u nevolji. Molim vas, računam na vas. Moramo pomoći ljudima koji su izgubili članove obitelji i ostali bez imovine i koji sada prolaze teške trenutke. Veliki zagrljaj svima. Budite jaki', poručio je Gattuso u videu objavljenom u programu N1 televizije te na društvenim mrežama. 

VEZANI ČLANCI:

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.