Rijekin napadač

Gavranović se oglasio o propalom transferu: 'Uvijek ću davati sve od sebe'

Foto: Vjeran Žganec Rogulja / Pixsell
Mario Gavranović
Foto: Vjeran Žganec Rogulja / Pixsell
Mario Gavranović
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Mario Gavranović
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Mario Gavranović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Mario Gavranović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Mario Gavranović
02.09.2017.
u 15:18
"Na tuđa mišljenja i na sve napisane tekstove i komentare ne mogu utjecati i ne želim se time zamarati", napisao je Mario
Pogledaj originalni članak

Rijekin napadač Mario Gavranović zadnjeg je dana prijelaznog roka bio na korak do Dinama, ali ostao je na Rujevici. Prvi čovjek riječkog kluba Damir Mišković otkrio je da je transfer propao jer se klubovi nisu dogovorili oko odštete.

Gavranović je poslao poruku navijačima putem Instagrama:

"Na tuđa mišljenja i na sve napisane tekstove i komentare ne mogu utjecati i ne želim se time zamarati".

"Navijačima Rijeke jer su oni najbitniji u ovoj priči želim reći sljedeće.  Nemojte me ocjenjivati po tekstovima u novinama ili portalima, cijenite me po svemu što sam do sada napravio u dresu Rijeke, cijenite me po golovima, po asistencijama, po dobivenim duelima i prolivenom znoju u dresu s Rijekinim grbom i što je najbitnije cijenite me po trofejima koje sam zajedno sa suigračima i stručnim stožerom osvojio, ostvarivši u dresu Rijeke ono što nitko nikada prije nas nije osvajanjem toliko sanjanog prvenstva i kasnije duple krune."

"Ne znam gdje ću igrati nakon Rijeke, a sigurno ću još igrati za druge klubove kao i 99% profesionalnih nogometaša jer takav je naš poziv, ali znam jedno, da ću, pljeskali mi ili mi zviždali do zadnje minute u Rijekinom dresu davati sve od sebe kao što sam to radio i do sada i da mi je period karijere u Rijeci sigurno najljepši u dosadašnjoj karijeri."

"Ja sam igrač Rijeke i ponosan sam na sve što smo ostvarili prošle sezone i početkom ove i radujem se lijepim europskim utakmicama i nastavku prvenstva", zaključio je Gavranović.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Kolo-Tg
Kolo-Tg
15:43 02.09.2017.

Igrac Dinama Moro izjavi igram u Dinamu zbog love a navijam za Hajduka. Nema veze Vlasic je pokazao kako vrijedi imati ideala.

DU
Deleted user
17:23 02.09.2017.

ne znam gdje ću igrat nakon reke al znam da ću na proljeće za dinamo jgrat

BI
binki
15:26 02.09.2017.

Pa isprdak mamićev mimizooo kaže da ti igraš u dinamu.