Za nabrijavanje

Gavro složio CD s budnicama, no dečki još nemaju hit

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Gavro složio CD s budnicama, no dečki još nemaju hit
14.06.2012.
u 08:51
Glasnogovornik HNS-a Davor Gavran pomno je birao pjesme, na prvome su mjestu Thompsonove budnice.
Pogledaj originalni članak

U kreaciji prvog glazbenika reprezentacije (Davor Gavran ipak bolje svira gitaru od Slavena Bilića) složen je CD s glazbom koja našima podiže adrenalin kada autobusom idu na utakmice. Gavran je pomno birao pjesme, na prvom su mjestu Thompsonove budnice, a najvažnije je bilo da je na CD-u "Lijepa li si". Još nema potvrde je li na CD-u i Bilićevo "Vatreno ludilo", ali to i nije bitno. Važno je da iz zvučnika grunu pjesme, pa tko sluša. Primjerice, Vedran Ćorluka je u nekom drugom ritmu.

– Gavro je složio CD s domoljubnim pjesmama, ali ne znam koje su sve pjesme na njemu. Ja se malo drugačije pripremam za utakmicu. Nastojim se isključiti iz svega, stavim slušalice i slušam house. Imam svoje stvari koje me dižu – objašnjava Ćorluka.

Igračima se adrenalin najviše povisi kad istrče na travnjak i čuju huk s tribina.

– Kad sam čuo naše navijače, nisam se mogao zaustaviti. Na zagrijavanju sam trčao kao da je utakmica – kazuje Ćorluka.

Na ovom natjecanju igrači nemaju neku posebnu pjesmu, kao što je Bobanovoj i Šukerovoj generaciji bila Severinina "Djevojka sa sela", a popularna je bila i Štimčeva "Mare i Kate". U doba Prše i Mornara autobusom je odzvanjalo "Sude mi", a na EP-u 2008. hit je bila "Lijepa li si".

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.