TRANSFER SAGA

Gazzetta: Inter je iznerviran ponašanjem Brozovića. Vatreni ima dvije opcije i mora odlučiti danas

Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
Gazzetta: Inter je iznerviran ponašanjem Brozovića. Vatreni ima dvije opcije i mora odlučiti danas
01.07.2023.
u 13:48
Još uvijek nije poznato gdje Epic Brozo nastavlja karijeru, priča se polako pretvorila u pravu sapunicu
Pogledaj originalni članak

Nastavlja se transfer saga Marcela Brozovića, hrvatski reprezentativac još uvijek nije siguran gdje će nastaviti karijeru, a talijanski list Gazzetta dello Sport piše da naš nogometaš mora odlučiti što će napraviti vrlo brzo, rok mu je navodno do danas navečer. Fabrizio Romano već je ranije objavio kako će Broz pojačati Al Nassr, ali sve je još uvijek na čekanju. 

Gazzetta tvrdi da je Al-Nassr u petak navečer povećao ponudu s 15 na 18 milijuna eura, a Brozović tijekom današnjeg dana mora donijeti odluku te ima dvije opcije: ili će potpisati za saudijski klub ili će ga Inter maknuti s transfer liste i nastavit će nastupati za nerazzurre. 

Talijani navode kako je uprava kluba nezadovoljna i iznervirana ponašanjem Brozovića zbog toga što se nećka i mijenja stavove, ali to neće umanjiti njegove zasluge koje ima kao igrač Intera. 

VEZANI ČLANCI:

- Na kraju u ovakvim situacijama uvijek odlučuje igrač. Pokušat ćemo ponovno sklopiti posao, a ako ne uspijemo, maknut ćemo ga s tržišta - izjavio je direktor Beppe Marotta.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.