UFC Fight Night

Gdje gledati Cro Copa i Gonzagu? Samo na Fight Channelu!

Foto: Fight Site
Gdje gledati Cro Copa i Gonzagu? Samo na Fight Channelu!
09.04.2015.
u 13:58
Prijenos uživo kreće već od 21:00 sat i sadržavat će minimalno 2 sata prijenosa, odnosno četiri sjajna dvoboja.
Pogledaj originalni članak

SAMO nas par sati dijeli do najvećeg Cro Copovog meča u posljednjih nekoliko godina - revanša protiv najljućeg protivnika Gabriela "Napao" Gonzage. U subotu, 11. travnja, najbolji hrvatski borac svih vremena će u poljskom Krakowu pokušati osvetiti najteži poraz u karijeri. Nastup na povijesnoj UFC Fight Night priredbi ujedno znači i Mirkov povratak među borilačku elitu.

IZRAVNI prijenos dvoboja "Cro Cop vs. Gonzaga II" ovaj put ćete moći pogledati ISKLJUČIVO na Fight Channel PPV-u na Bnet i VipTV kablovskim platformama i na online streamu Fight Channela na adresi www.FCWorld.tv.

Bnet i VipTV su odlučili "nagraditi" svoje vjerne gledatelje besplatnim PPV sadržajem te su otkupili prava za izravni TV prijenos i svojim će gledateljima poklonili besplatno ovaj borilački spektakl.  Tako će svi pretplatnici Bneta i VipTv-a ekskluzivno uživati u dvoboju "Cro Cop vs. Gonzaga II".

Prijenos uživo kreće već od 21:00 sat i sadržavat će minimalno 2 sata prijenosa, odnosno četiri sjajna dvoboja. Program će kulminirati okršajem Cro Copa i Gonzage - jednim od najiščekivanijih revanš mečeva u povijesti slobodne borbe!

Cro Cop je iznenadio mnoge trećim potpisom ugovora s elitnom svjetskom borilačkom promocijom i to u 41. godini. No, Mirko je otkrio svoje motive - a oni su isključivo osvetnički. Riješiti neke neriješene račune iz jedine epizode u njegovoj karijeri u kojoj nije briljirao. Sjajna forma i velike pobjede koje ostvaruje u posljednjih godinu dana su nagovještaj da će u tome i uspjeti.

Pratite osvetnički pohod Cro Copa SAMO na Fight Channel PPV-u (VipTV, Bnet) i Fight Channel online streamu (FCWorld.tv-u).

>> PRATITE UŽIVO Cro Cop ulazi u kavez po osvetu za najteži poraz u karijeri!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
09:43 10.04.2015.

ne samo max tv-u nego i nova tv koja je uvijek prenosila takve događaje ali trebaju im pare za silne sapunice i glupe kulinarske show-ove, a o hrt-u da ni ne pričam !!!!!!!!

MA
Makava
16:44 09.04.2015.

Ma predivno! Tako važan događaj za hrvatski sport ne prenosi ni jedna druga televizija. Sramota! Svaka čast bnet-u i viptv-u. A želim ovim š u p c i m a sa max-tv da najgore moguće hemeroide i da ih muče do kraja života!

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
14:12 10.04.2015.

Ako kome znaci prenosi i OptiTv od Optime.