Večeras u Skoplju

Gelabale: Želim ostati zbog doktora koji me spašava jakih treninga

Foto: kk cedevita
Gelabale: Želim ostati zbog doktora koji me spašava jakih treninga
11.11.2012.
u 11:26
Košarkaški gledano, želim ostati, jer sam ovdje proveo dva lijepa mjeseca, no moj agent napravit će ono što je najbolje
Pogledaj originalni članak

Cedevita je protiv Caja Laborala izborila prvu pobjedu u Euroligi i to je ozarilo mnoga lica u tom klubu pa tako i predsjednika Mladena Vebera i glavnog sponzora Emila Tedeschija. Osokoljeni, obojica bi večeras trebali biti uz momčad i u Skoplju, gdje cedevitaše čeka vruće gostovanje kod MZT-a, ohrabrenog gostujućom pobjedom nad Olimpijom.

– Bit će to test karaktera naše momčadi. Takve su utakmice najopasnije jer dolaze u vrlo kratkom roku nakon velikog pražnjenja. No, u takvim susretima treba do izražaja doći naša širina. Recimo, Marko Car nije igrao protiv Caja Laborala, a igrač je s puno energije – ustvrdio je oporavljenik Marko Tomas, igrač čiji je povratak trener Maljković čekao kao što ozebli čekaju sunce. Francuz Mickael Gelabale još jednom je potvrdio visoku pouzdanost i bila bi prava šteta da ga se ne zadrži.

– Moj je agent počeo razgovarati s Cedevitom. Košarkaški gledano, želim ostati, jer sam ovdje proveo dva lijepa mjeseca, no moj agent napravit će ono što je najbolje za mene.

Potom se Mickael našalio:

– Zapravo želim ostati zbog doktora Cerovečkog. Svaki put kada imamo puno treninga, spašava me u svojoj ordinaciji.

Najgore će biti za klub ako Gelabale ode, a Cedevita ne uspije dovesti Darija Šarića. Cedevita je Šariću ponudila višegodišnji ugovor s mogućnošću izlaza u NBA nakon tri godine. Za tri godine Šarić bi dobio oko 600 tisuća eura. S obzirom na to kakve procjene talenta ima i kakav Šarića publicitet prati, nesumnjivo bi to klubu donijelo velike simpatije javnosti. I punu dvoranu, o čemu glavni sponzor i predsjednik sanjare za četvrtak i dvoboj s dosad nepobijeđenim Popovićevim Žalgirisom.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.