PROMO

Germania daje najveće tečajeve: Galatasaray 2.60, Sochi 2.05, Toulouse 1.70

Foto: REUTERS
Germania daje najveće tečajeve: Galatasaray 2.60, Sochi 2.05, Toulouse 1.70
13.12.2021.
u 11:28
Nigdje nećete naći ovakve tečajeve.
Pogledaj originalni članak

Početak je novog tjedna, a mi odmah startamo jako. Iza nas je vikend s bogatom ponudom koji je prošao za neke uspješno, a za neke manje. Kako god da ste prošli Germania vam daje novu mogućnost već početkom tjedna da povećate svoj blagdanski budžet već danas. Kao i skoro svakog dana tu su pokloni u vidu najvećih tečajeva koje možete pronaći samo u Germaniji. Danas ste mislili odigrati na pobjede Galatasaraya, Sochija i Toulousa, svakako onda svratite u poslovnicu ili na web Germanije jer tamo ćete pronaći najveće tečajeve u državi.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

SIVASSPOR – GALATASARAY (16:00) DVOJKA 2.60

Dok kroz Europu klize, u prvenstvu se turski velikan Galatasaray muči pomalo. Grupna faza Europske lige je sad gotova i dok čekaju kao prvoplasirana momčad novog protivnika u nokaut fazi mogu se posvetiti prvenstvu. Da je krajnje vrijeme za to govori i stanje na tablici. Za Trabzonsporom kaskaju čak 16 bodova, ali imaju i utakmicu manje. Više puta su nas uvjerili da ništa nije nedostižno pa vjerujemo da će već danas krenuti s kampanjom uvjeravanja. Zato nam se i ovih 2.60 na njihovu pobjedu čini jako dobrim poklonom za vaš današnji listić.

SOCHI – SPARTAK MOSKVA (17:00) JEDINICA 2.05

Sochi se ove sezone prometnuo u ozbiljnog kandidata za osvajanje jedne od pozicija koje vode u europska natjecanja . Iskoristili su priliku za vrijeme koje su drugi potrošili u Europi. Jedni od tih koji će i dalje nastaviti u Europi je Spartak. Ekipa iz Moskve pomalo je zapostavila prvenstvo i trenutno su na devetom mjestu. S druge strane Sochi ima pet bodova više, na šestom su mjestu i imaju tendenciju samo rasti. U takvoj atmosferi bi danas na domaćem terenu mogli vrlo lako do tri boda.

TOULOUSE – RODEZ (20:45) JEDINICA 1.70

Domaćima je u planu povratak u Ligue 1. U dosadašnjih 17 utakmica druge francuske lige ove sezone imaju tek dva poraza, a pobijedili su devet puta i šest puta remizirali. To dovoljno govori kolike su im ambicije. Današnji protivnik nije bezazlen jer dolaze s četiri pobjede u zadnjih pet utakmica, ali nisu na nivou nekadašnjeg prvoligaša. Zato smo mišljenja da je ovo još jedan dobar poklon tečaj za vaš listić

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germaniji.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania u svakom trenutku držati najvećima.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr