ključni razlozi

Gerrard otkrio što ga je navelo na napuštanje Liverpoola

Foto: Reuters (Ilustracija)
Gerrard otkrio što ga je navelo na napuštanje Liverpoola
03.01.2015.
u 21:00
Ključ svega bio je trenutak kad me je menadžer kluba pozvao i rekao mi da je vrijeme da se proanaliziraju moje zadnje utakmice, kaže kapetan Redsa.
Pogledaj originalni članak

Legendarni kapetan Liverpoola, Steven Gerrard, pojasnio je svoju odluku o napuštanju kluba po završetku sezone.

- Na ljeto ću imati 35 godina i htio sam nešto novo. Iza mene je 17 sezona, a tu sam ukupno gledajući od svoje osme godine. Znam da će možda neki ljudi svašta pričati, ali mislim da sam svoje odradio. I da je vrijeme za druge", rekao je Gerrard i dodao:

- Nije samo jedan detalj utjecao na moju odluku, već više njih. Ali ključ svega bio je trenutak kad me je menadžer kluba pozvao i rekao mi da je vrijeme da se proanaliziraju moje zadnje utakmice, kao i cijele momčadi. Bio je to vrlo težak razgovor nakon kojeg sam donio odluku. Mislim, nije meni problem ulaziti s klupe, učinit ću to rado svaki puta do kraja sezone, ali to je bila prekretnica u mojoj odluci.

Gerrard je nakon tog razgovora shvatio da će ipak pakirati kofere.

- Znao sam da će jednom doći taj neugodan razgovor, ipak nisam robot. Nemam 24 godine. Da je Brendan došao u klub prije 10 godina, sigurno bi drukčije razgovarali i osvajali trofeje. Volio bih da se to dogodilo. Ovako vodio sam dosta težak razgovor, a koji je imao najvećeg utjecaja na moju odluku - rekao je bivši engleski reprezentativac.

Ostale detalje Gerrardova intervjua pročitajte na portalu Goal.com.

>>Gerrard odlazi iz Liverpoola zbog kritika da je spor i da više nema žara

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.