Bez dlake na jeziku

Gips pecnuo Đokovića: Skijanje nije tenis, skijanje je "komplikovano"

Foto: 'Marko Prpic/PIXSELL'
Gips pecnuo Đokovića: Skijanje nije tenis, skijanje je "komplikovano"
07.02.2012.
u 12:17
– Mi smo se pojavili u Svjetskom kupu kao crne ovce i to je dosta poremetilo taj sustav među nacijama – istaknuo je Kostelić stariji.
Pogledaj originalni članak

Nakon što mu je sin Ivica proglašen za najboljeg sportaša Zagreba za 2011. godinu, Ante Kostelić stao je pred kamere Nove TV i podijelio s javnosti očekivanja od ove sezone.

– Ne znam hoćemo li i ove godine gledati podizanje Kristalnog globusa. Rado bih da se to dogodi prije završnice u Schladmingu. Tamo nam nisu baš skloni, a bit ćemo zadovoljni ako tamo dođemo s prednošću – istaknuo je Gips i prokomentirao pritiske koji su se pojavili nakon prepucavanja između Ivice i Marcela Hirschera zbog "haklanja" kolaca.

– Mi smo se pojavili u Svjetskom kupu kao crne ovce i to je dosta poremetilo taj sustav među nacijama. Onda je došlo do nekih pojava kojih prije nije bilo. Ima različitih vrsta pritisaka. Nekad te kontroliraju u postavljanju staza pa onda stave da je netko drugi postavi umjesto vas –otkriva Kostelić stariji, a koliko je skijanje zapravo težak sport, oslikao je usporedivši taj sport s tenisom..

– Tenis, recimo, stvarno može igrati svatko. Ima odličnih tenisača iz Čilea, Argentine i tako dalje. Skijaški je krug ograničen. Da vas samo podsjetim da je Đoković rođen na Kopaoniku. I da je probao skijati. Budući da smo prijatelji s njima, iskoristit ću ono što su rekli. Skijanje nije tenis, skijanje je "mnogo komplikovano'' – zaključio je Gips.

Cijeli tekst možete pročitati ovdje.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 83

OB
-obrisani-
12:58 07.02.2012.

cudi me da ste zaboravili dodati da je djokovic izabran za sportistu godine??????

HO
holsten27
18:16 07.02.2012.

blago onom kome nisi prijatelj

OB
-obrisani-
19:42 07.02.2012.

Blagonama, a što ćemo sa srpskim sportašima kojima je majka Hrvatica? Poput spomenutoga Đokovića. Blagonama s ovakvim forumašima!