FACEBOOK GRUPA

Gnjevni navijači poručuju: Nema Hajduka - nema pretplate HRT-u

Foto: Tino Jurić/Pixsell
Gnjevni navijači poručuju: Nema Hajduka - nema pretplate HRT-u
16.07.2014.
u 11:43
Grupa je zasad skupila više od 2700 članova. U četvrtak su organizirali akciju bojkota svih programa HTV-a zbog neprenošenja utakmice Dundalka i Hajduka.
Pogledaj originalni članak

Na Facebooku se pojavila grupa Nema Hajduka - nema pretplate HRT-u u kojoj se okupljaju navijači splitskog kluba nezadovoljni što nacionalna televizija neće prenositi utakmicu Dundalka i Hajduka u drugom pretkolu Europske lige.

Grupa je zasad skupila više od 2700 članova. U četvrtak su organizirali akciju bojkota svih programa HTV-a zbog neprenošenja utakmice Dundalka i Hajduka.

Podsjetimo, HTV-a će prenositi samo domaće utakmice Hajduka i Rijeke u drugom pretkolu, dok se utakmice Splita neće prikazivati. U sportskom programu kažu da su tu odluku morali donijeti zbog velikih troškova u 2014. godini poput prijenosa Olimpijskih igara i Svjetskog prvenstva u Brazilu.

>> Nakon završetka Ultre, na Poljudu 'oživljavaju' oštećeni travnjak

 
OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar cartman82
cartman82
14:11 16.07.2014.

Kmeeeeeeeeeeeeee. kmeeeeeeee. daj prestanite vise kukati. shvatite da je hajduk klub za donji dio tablice i da su negledljivi totalno. Dinamo je jadan i ono jucer je licilo na utakmicu zupanijske lige a kako bi tek izgledalo da prenose hajduk. pa zbog toga bi hrt trebao placati ljudima da ih gledaju.

JA
JackRussell
14:13 16.07.2014.

Wow....već vidim kako na HRT-u suze liju jer ih nećete gledati u četvrtak...hahaha....Dundalk-Hajduk....zanimljivije bi bilo gledati Čukarički-Sarajevo...

LI
Lisabon
12:37 16.07.2014.

Nisu oni prvi koji su odlucili ne placati pretplatu HRTu.A kad pocnu ovrhe,krivac ce biti Mamic.