Ranjeni medvjed

Gojanović: To je sport, i to se događa... Nema panike!

Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
Gojanović: To je sport, i to se događa... Nema panike!
02.12.2012.
u 22:16
– Obrana je bila jako loša, Kristan je bio na streljani. Vjerujem da ovaj poraz neće loše utjecati na psihu
Pogledaj originalni članak

Hokejaši Medveščaka u 27. su kolu EBEL-a nokautirani u Villachu sa čak 11:2 (4:1, 6:1, 1:0). Najveći je to poraz medvjeda ikada u EBEL-u, dosad je rekordan bio poraz 0:7 protiv KAC-a iz prve sezone.

– Poraz je visok, ali to je sport. Najvažnije je da se probudimo, okrenemo idućoj utakmici i naučimo na pogreškama. U ovom trenutku sezone ne vidim ovaj poraz kao veliki problem, dapače, nema panike, ovo je dobar impuls – rekao je Damir Gojanović.

Zanimljivo, medvjedi su imali 58 udaraca na gol, a Villach pet manje! Lijepa stvar je debi Tihomira Filipeca na golu. Zamijenio je Kristana u 40. minuti, te primio samo jedan gol u zadnjoj trećini.

– Obrana je bila jako loša, Kristan je bio na streljani. Vjerujem da ovaj poraz neće loše utjecati na psihu, da će igrači izvući pouke – dodao je Ljubić, a trener Raymond zaključio:

– Poraz je poraz, primio tri ili deset golova, svejedno je.

>>>Najveći poraz ikad: Medveščak izgubio od Villacha sa čak 11:2!

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ER
erik
15:45 04.12.2012.

Događa se i to. Dogodilo se to jednom i najslavnijem hokejaškom sastavu na svijetu, Montreal Canadiensima, koji su devedeset i neke kod kuće (!) izgubili protiv Detroit Red Wingsa sa 0:16! Jednostavno ekipa i vratar "zaspu" na ledu, i sve što protivnik ispuca, uđe u gol. Takva utakmica.