2007. GODINE

Gomez: Odbio sam veliku ponudu Juventusa

Foto: AFP
Gomez: Odbio sam veliku ponudu Juventusa
01.10.2009.
u 15:40
Njemački nogometni reprezentativac Mario Gomez, koji je u minulom ljetnom prijelaznom roku prešao iz Stuttgarta u Bayern, tvrdi da je prije dvije godine za njega ozbiljno ''zagrizao'' Juventus.
Pogledaj originalni članak

Juventus mi je 2007. godine poslao ponudu za transfer. Nudili su veliki iznos, mislim, oko 20 milijuna eura. Moj tadašnji klub Stuttgart razmatrao je ponudu, ali na kraju sam ja bio taj koji je odlučio. Držao sam da je za moju karijeru bolja opcija bila ostati u Stuttgartu i još napredovati kao igrač, a tek onda postati protagonist velikog transfera - otkriva Gomez za časopis Champions.

- Ugovor s Juventusom bio bi važan događaj u karijeri mladog igrača. No, kada je u pitanju odabir budućnosti, novac mi nije bio prioritet. Važnije mi je bilo igrački se razvijati - dodao je napadač Bayerna i njemačke reprezentacije.

Bayern je ljetos platio iznos između 30 i 35 milijuna eura za Gomezove usluge. Međutim, ovaj vrsni nogometaš španjolskog podrijetla (otac mu je Španjolac iz Granade) proteklih je dana iskazivao javno nezadovoljstvo činjenicom da ne igra konstantno u prvoj momčadi Bayerna.

Tako je i u susretu 2. kola Lige prvaka protiv ''nesuđenog mu kluba'' Juventusa u srijedu u Münchenu (0-0), 24-godišnji napadač ušao u igru s klupe za pričuve u nastavku utakmice.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.