Noć škorpiona

Goodridge u borbi večeri, Vegh i Srpski Fedor za naslov

Foto: VL
Goodridge u borbi večeri, Vegh i Srpski Fedor za naslov
05.02.2010.
u 11:40
U Hrvatskoj, vrlo oskudnoj borilačkim spektaklima, 13. veljače zasigurno će svi ljubitelji slobodne borbe krenuti put Karlovca. U gradu na četiri rijeke toga dana održava se "Noć škorpiona", po najavama možda i najveći događaj te vrste u Hrvatskoj dosad.
Pogledaj originalni članak

Glavna zvijezda programa svakako je slavni Kanađanin Gary Goodridge, pobjednik K-1 World Grand Prixa 2005. godine i trostruki finalist tog natjecanja.

Suprotstavit će mu se Dugorešanin Igor Mihaljević, po mnogima nadolazeća hrvatska zvijezda i dečko od kojega se u svijetu borilačkih vještina očekuje mnogo. I drugi slavni gost, Amerikanac Robert Sarkozi, ogledat će se s domaćim predstavnikom - Karlovčaninom Nenom Alilovićem.

Kao posebno zanimljivu organizatori najavljuju i borbu između Srbina Aleksandra Radosavljevića, "Srpskog Fedora" i Mađara Atille Vegha, dvojice najboljih europskih boraca do 95 kg, koji će se u Karlovcu boriti za titulu europskog prvaka WWFA federacije.

U prvi plan mogla bi ući i borba povratnika u ring, Zagrepčanina Emila Poljaka, s Nizozemcem Valentijnom Overeemom, kojeg će s tribina pratiti i brat Alistair, jedan od najslavnijih boraca današnjice.

Ulaznice u tri grada

Vrijedi spomenuti i okršaj Dubrovčanina Kristijana Peraka sa Slovakom Matusom Lainczom, a održat će se još osam borbi u kojima će se publici predstaviti najdarovitiji hrvatski mladi borci. Spektakl se održava s početkom u 19 sati, u karlovačkoj ŠSD Mladost.

Ulaznice su u pretprodaji od danas, a mogu se kupiti u Karlovcu (Papa's bar), Zagrebu (Profightstore shop i Mjenjačnica PAV) te Zadru (Fightsport shop u Trgovačkom centru Relja).

13 borbi održat će se u ringu u Školskoj sportskoj dvorani Mladost u Karlovcu

4000 gledatelja očekuje se na tribinama karlovačke dvorane

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

VI
vitaszorcms
13:54 05.02.2010.

kakve bombastične najave.Goodridge je možda bio prvak 1995g,ali zadnjih godina,on je vreća za udaranje.Teško je i pobrojati koliko je popušio nokauta,no čudi me da nakon tolikih teških batina,rado srlja u nove.