OPTIMIZAM U HAJDUKU

'Ništa nije izgubljeno, možemo osvojiti Kup i 'preoteti' Lokomotivi treće mjesto!'

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
'Ništa nije izgubljeno, možemo osvojiti Kup i 'preoteti' Lokomotivi treće mjesto!'
05.04.2015.
u 12:45
- Ako i ima nekog bijesa moramo ga pretočiti u nešto pozitivno, sportsko i pokušati pobijediti u srijedu - rekao je Goran Jozinović
Pogledaj originalni članak

Tino Sven Sušić vrijeđao je novinare, („pišite što hoćete smeća“), Artem Milevskij razbio je vrata koja vode prema svlačionicama. Razumljiva je frustracija Hajdukovih igrača, no potez Sušića i Milevskog za svaku je osudu unatoč kasnijim isprikama. Pogotovo Sušićev. Kao da su novinari krivi što je ponajbolji igrač Hajduka na proljeće igrač manje na terenu.

Ni T od Tina i njegovih igara s kojima je na jesen bio Hajdukova lokomotiva i s kojima je došao na korak od transfera u Inter. No, ima i svijetlih primjera, piše Goal.com.

Goran Milović sportski je otišao do svlačionice Splita i čestitao gradskom rivalu na zasluženoj pobjedi. Goran Jozinović u više je navrata pokazao ljudskost i korektnost, ni ovaj put nije bilo drugačije. Stao je pred novinare i prokomentirao poraz u gradskom derbiju.

- Ne znam je li nam Split u prvom dijelu stvorio jednu pravu priliku. U drugom dijelu kao da je Split igrao našu igru, čekali su i igrali na kontre i polukontre. No, nismo imali ni sreće. Što god da smo pokušali odbilo se njima u mrtvu šansu. A mi smo pucali deset puta u istoj akciji, a lopta se izbija s linije - rekao je Jozinović i dotakao se Kup ogleda u srijedu:

- Ako i ima nekog bijesa moramo ga pretočiti u nešto pozitivno, sportsko i pokušati pobijediti u srijedu. Moramo igrati agresivnije nego što je to bilo danas. Uvjeren sam da smo bolji i da možemo proći, a u finalu je onda sve moguće. Ni treće mjesto u prvenstvu nije izgubljeno, Lokomotiva je samo četiri boda ispred.

U redovima Splita raspoloženje je bilo na vrhuncu. Razumljivo, rijetko imaju priliku slaviti nad gradskim rivalom.

- Čestitam suigračima i stručnom stožeru što su nas pripremili za ovakvu utakmicu. Pokazali smo da možemo igrati protiv Hajduka na Poljudu i nadamo se da možemo biti ovakvi i u srijedu. Moj pogodak? Lopta je došla do mene i samo sam je plasirao - kazao je Marko Rog pa spomenuo i ljutnju hajdukovaca:

- Ovaj grad živi za Hajduk, imaju puno više navijača od nas, ali mora se i njima dogoditi jednom kiks. Što se tiče srijede samo bi volio da postignemo pogodak.

>> Milevskij razbio vrata svlačionice, Sušić vrijeđao novinare: 'Teško mi je pao ovaj poraz'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

ZD
zdepar
13:01 05.04.2015.

odustaju od dalmatinske lige jer vide da niti tamo nebi bili lideri

Avatar kvaternik
kvaternik
12:52 05.04.2015.

....nećete vi biti niti 5. a slijedeće vas godine čeka teška bitka za opstanak, kako sportski ,tako i financijski,,,

Avatar Titanov sin
Titanov sin
14:01 05.04.2015.

hajdug je luzerski klub , sramotno što je ostalo od nekadašnjeg " partijskog " kluba. Ode petokraka odu rezultati , dostojanstva nikad nije ni bilo .