ivanišević mu vjeruje

Goran: Marin je Berdychu očitao lekciju, a Federer nije nepobjediv!

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Goran: Marin je Berdychu očitao lekciju, a Federer nije nepobjediv!
05.09.2014.
u 23:32
- Sami ulazak u polufinale i to što svaki meč igrasve bolje dovoljno govori. Jučer je pokazao svijetu ono što ja već dugo znam, pokazao je kakav je igrač
Pogledaj originalni članak

Goran Ivanišević preporodio je Marina Čilića. Otkako mu je on trener, trenutačno najbolji hrvatski tenisač igra sjajno, a dokaz tome jest i činjenica da je ušao u polufinale US Opena. Sada ga čeka težak izazov, meč protiv Rogera Federera.

- Ima Marin sve udarce za pobijedit Federera, nije Roger nepobjediv. On je možda najbolji igrač svih vremena, ali ga se može pobijediti. Marin ima servis, i udarce od dolje i sve što je potrebno. Samo mu ne smije pustiti da ga razvlači po terenu. Ne smije mu dati inicijativu jer onda je on najopasniji. Nema puno taktike, mora uživati u polufinalu i odigrat kako zna i može. Još ćemo se i neke stvari dogovoriti, rekao je Ivanišević u najavi polufinala.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Osvrnuo se zatim na Marinove nastupe na cijelom turniru.

- Sami ulazak u polufinale i to što svaki meč igra sve bolje dovoljno govori. Jučer je pokazao svijetu ono što ja već dugo znam, pokazao je kakav je igrač. Odigrao je perfektan meč i pobijedio Berdycha u svakom segmentu teniske igre. Održao mu je lekciju i zasluženo ušao u polufinale, ali ovo nije kraj, tu svatko može dobiti svakoga i osvojiti turnir.

>>Polufinale US Opena: Čilić i Federer igraju drugi meč iza 18 sati

>>Borna Ćorić: Bilo bi dobro da Čilić napadne Federera po bekhend strani

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

JA
james49
09:09 06.09.2014.

Gorane, ti si za mene najfaca od sportaša. Svaka ti čast.

DI
dinamojavolim1
10:41 06.09.2014.

james slazem se...radi njega sam zavolio tenis...imao sam srecu upoznat gorana i lik je odlican nemas osjecaj da je svjetska zvijezda a on to je u svijetu ga postuju i vise nego u hrvatskoj

AN
AnteNevistić
08:04 06.09.2014.

vrijeme je za federera i, možda, finale