'ZASLUŽIO JE'

Goran Perkovac pozvao novog igrača u reprezentaciju

Foto: Luka Batelic/PIXSELL
Poreč: Croatia Cup, Hrvatska - Crna Gora
Foto: Luka Batelic/PIXSELL
Poreč: Croatia Cup, Hrvatska - Slovenija
Foto: Luka Batelic/PIXSELL
Poreč: Croatia Cup, Hrvatska - Slovenija
Foto: Luka Batelic/PIXSELL
Poreč: Croatia Cup, Hrvatska - Crna Gora
15.01.2024.
u 13:37
Izbornik je dodao da se reprezentaciji priključuje vratar Dominik Kuzmanović koji je uložio puno u pripreme i zaslužio je biti ovdje.
Pogledaj originalni članak

Najveći gubitak iz utakmice protiv Austrije je ozljeda Ivana Martinovića, ali u reprezentaciji postoje igrači koji ga mogu dobro zamijeniti, kazao je hrvatski rukometni izbornik Goran Perkovac tijekom Europskog prvenstva u Njemačkoj.

"Ozljeda Martinovića je naš najveći gubitak: I dalje možemo biti prvi u grupi, ali je najgore što smo njega izgubili. On na žalost ima težu povredu ramena i sigurno ide na operaciju. Žao mi ga je sa sportske, ali i ljudske strane", dodao je, napomenuvši kako će ga zamijeniti igrači koje ima u momčadi.

"Vjerujem u ove momke sto posto, imamo karakter i imamo dva mlada momka. Dat ću im svoje puno povjerenje, to su zaslužili i neka to pokažu na terenu", nastavio je.

Što se tiče suparnika, Rumunjske s kojom Hrvatska na Europskom prvenstvu igra sutra,  Perkovac je uvjeren da će njegovi igrači dobro odigrati. 

"Oni igraju agresivnu obranu, čak do grubosti i imaju isto dobru tranziciju. Bez  bez obzira na ova dva poraza, moramo se pripaziti, ne smijemo im davati lopte jer to znaju iskoristiti. Imaju dobrog vratara, ali nemam strah, mi smo bolji od njih, naši momci će to odraditi korektno i dobro i opet ćemo biti na onom putu kojeg smo zacrtali", kazao je Perkovac osvrnuvši se na rumunjskog izbornika Španjolca Xavija Pasquala.

"On će sigurno dobro pripremiti ekipu, da nas dobiju i da Španjolska bude ispred nas", dodao je Perkovac.

"Izabrali smo teži put, malo smo si zakomplicirali, ali sve imamo pod kontrolom i idemo na onaj put koji smo zacrtali da prođemo u drugi krug s dva boda ", kaže izbornik koji je dodao da se reprezentaciji priključuje vratar Dominik Kuzmanović koji je uložio puno u pripreme i zaslužio je biti ovdje. Kuzmanović ima 22 godine, vratar je i brani za Nexe.

 
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.