LUKI ŠESTICA

Gospodin i gospođa Modrić pakirat će kovčege za Manchester

Foto: PA/Pixsell
Gospodin i gospođa Modrić pakirat će kovčege za Manchester
05.03.2012.
u 10:34
Nakon odlaska Villas-Boasa, pišu Englezi, Lukin prelazak u Chelsea je propao
Pogledaj originalni članak

Nogometaše Tottenhama u nedjelju je na White Hart Laneu porazio Manchester United (1:3), a našeg reprezentativca Redknapp je za potrebe nedjeljne utakmice, u nedostatku Balea i Van der Vaarta, pomaknuo lijevo, a ugledni Goal.com dao mu je ocjenu šest.

''Luka s te pozicije nije mogao utjecati na situaciju kao inače'', piše u tekstu.

Najbolje je, sedmicom,  ocijenjen Livermore, a Kranjčar za deset minuta igre nije dobio ocjenu.

A nakon što je Villas-Boas dobio otkaz u Chelseaju, prelazak Luke Modrića na Stamford Bridge sve je manje izvjestan, a aktualizirale su se priče kako ga želi sir Alex Ferguson.

– Modrić sad sigurno neće u Chelsea – rekao je neimenovani izvor iz Tottenhama engleskim medijima.

– Chelsea je sada propao za godine koje dolaze i čim Harry preuzme posao na klupi Engleske, možete očekivati da će Luka Modrić i gospođa Modrić spakirati kovčege i krenuti na sjever – rekao je izvor.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DU
Deleted user
14:58 05.03.2012.

dje ovi novinari ovo izvlace, reko je neimenovani izvor, reko je redknap, reko je alex ferguson... ja zivim u Londonu, ja nidje nikad nisam procito sto se u VL za modrica pise u 99% slucajeva. pa molim novinare da ostave niki link, stvarno, neki put bi u VL nesto procitao, i onda bi sve moguce prevrnuo po engleskim ozbiljnim medijima i niko ne spominje modrica. zato i sad, navedite kome ili dje ste procitali sto je rekao taj \"neimenovani\" izvor iz tottenhama.

HR
hrvatin
15:24 05.03.2012.

Naravno da ce modric napusititi tottenham ako od e redknapp jer svaki drugi trener bi ga gledao realnim ocima,a ne kao ovaj koji ga gleda kao curu u koju je zaljubljen.Modric je samo jedan obican prosjecni igrac i to govore sve njegove statistike.To da ce on u manchester,to se moze procitati samo u hvatskom zutom tisku jer bas kao sto kaze gore potpisani worldwizards,ovo sto se procita kod nas,nigdje se u engleskoj ne moze procitati.Jucer se vidjelo sto se dogadja sa tottenhamom kad ne igra Bale.Bez njega bi se borili za opstanak.

IV
ivaan
14:52 05.03.2012.

Koja je po redu epizoda ove sapunice......????