Pogled

"Gospodo, vi ste najveći i derbi se igra zbog vas!"

Foto: PIXSELL
"Gospodo, vi ste najveći i derbi se igra zbog vas!"
24.03.2010.
u 08:15
Zdravko Mamić zapucao je još jednom uoči derbija: – Dosta mi je tih povika na suce, tog stalnog splitskog kukanja i stavljanja Dinama na ražanj. Nadam se da će mi moji igrači u srijedu ispuniti želju i da će bijeli cviljeti.
Pogledaj originalni članak

Joško Svaguša se s oduševljenjem spustio na Mamićevu razinu primitivizma:

– Dinamo osvaja prvenstva na temelju sudačkih pogrešaka i Mamićeva šerifovanja. Stat ćemo mu na kraj!

Scenarij je to koji, nažalost, gledamo već godinama, pogotovo od kada Dinamo vodi Mamić. Svaki se put čelnici dva velikana izdignu iznad derbija. Navijači koji se tuku, razbijaju i na dan derbija pretvore Zagreb ili Split u Belfast, zapravo se i povode za huliganima u foteljama.

Mi nemamo Messija i Rooneya, nemamo niti Nou Camp i Old Trafford, naš je klupski nogomet srozan ravno do dna, ali imamo samo taj jedan derbi. I umjesto da ga čuvamo, da se svi zajedno veselimo nogometu, upravo ga klupski čelnici sotoniziraju. I zato ću uoči današnjeg sraza poželjeti sucu da bude pošten i sve vidi, igračima najbolju igru, navijačima da bodre svoj klub, a gledateljima da uživaju! Klupskim čelnicima usprkos!

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

MA
maraton
20:17 24.03.2010.

dublue - a šta sad kažeš?Zašto je vlaj Mamić govorija da će rasturit Hajduka ka bukarsku skupštinu?Dokazali smo van da smo zrelija ekipa, a trener veći gospodin od vašeg.Nego pari mi se da si možda iz \"grada\"ako si \"dublue\"I ako jesi pogledaj tekst na Ilijinoj glavici i sve će ti biti jasno, a Mamića uputi u bugarsku skupštinu.Još ovu sezonu imate suce a onda ste naj..... ka Grci.

LU
luena
08:32 24.03.2010.

Tak je Maminjo,nedaj se od lose krafne provocirat...Sutra nek cvili. idaeeeeeeeeeeemooooooooo Dinamo pregazite ih. :-)

DU
dublue
10:34 24.03.2010.

E moj Igore, izgleda mi malo kasno . Te rijeci mogu proci ako ih pise recimo Packe, ali za tebe je to malo previse. Poznamo se. Sto se tice Maratona, jadna bi bila Hrvatska kad bi je predstavljali oni koje on zastupa. Boze cuvaj Hrvatsku. Dinamo Svetinja.