VELIKA ŠTETA

Gotovo je, Avdiji Vršajeviću propao transfer u Middlesbrough!

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Gotovo je, Avdiji Vršajeviću propao transfer u Middlesbrough!
15.08.2014.
u 19:05
Sve je bilo dogovoreno, ali nije uspio dobiti radnu dozvolu.
Pogledaj originalni članak

Avdija Vršajević (28) ostaje u Hajduku, propao mu je transfer u Middlesbrough!

Sve je bilo dogovoreno između klubova, a sam igrač dogovorio je osobne uvjete s Englezima, međutim, Engleski nogometni savez rekao je stop. Nisu mu izdali radnu dozvolu jer nema 75 posto nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

"Sporne su dvije utakmice, odnosno dvije mi nedostaju da ispunim uvjete za dobivanje dozvole. Zahvaljujem izborniku Sušiću i kapetanu Džeki koji su tamošnjem Savezu napisali pismo preporuke i podržali me u nastojanju da ostvarim transfer", rekao je Avdija.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Middlesbrough odustao od Avdije Vršajevića?

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar mlijeko
mlijeko
20:10 15.08.2014.

Šteta za Avdiju. Radi se o izuzetnom sportašu....

JA
JackRussell
23:11 15.08.2014.

Tužni KPK Hajdugovi ne može prodati igrača niti za 500 tisuća eura. Jad od kluba.

BU
budagigo
22:49 15.08.2014.

e dobro je englezi nisu ni svijesni kako su se izvukli od lopate i panja.ali žao mi tovara ostali bez crkavice.ma nije mi žao šalim se.