SKANDAL

Gradonačelnik Beograda podivljao: 'Sudite li ovako u Hrvatskoj?!' Brutalno je vrijeđao suce

Foto: R.Z.
Gradonačelnik Beograda podivljao: 'Sudite li ovako u Hrvatskoj?!' Brutalno je vrijeđao suce
11.10.2024.
u 12:01
Slavni srpski vaterpolist, a danas gradonačelnik iz Vučićeve stranke, napao je crnogorske suce Stanka Ivanovskog i Veselina Miškovića.
Pogledaj originalni članak

Vaterpolisti Novog Beograda slavili su protiv splitskog Jadrana nakon boljeg izvođenja peteraca (18:17), ali ovaj dvoboj regionalne lige ostao je u sjeni primitivnog ispada beogradskog gradonačelnika Aleksandra Šapića. Slavni srpski vaterpolist, a danas gradonačelnik iz Vučićeve stranke, napao je crnogorske suce Stanka Ivanovskog i Veselina Miškovića.

VEZANI ČLANCI:

Delegat Dragan Rajević detaljno je opisao cijeli incident: 'Je*em vam mater. Pi*** vam materina. Nećete više suditi u Beogradu. Sudite li tako u Hrvatskoj? Nećete vi je*** moj klub, kao i bezbroj uvreda koje nisu primjerene normalnim ljudima, koje su vulgarne i ponižavajuće za bilo koje normalno ljudsko biće' napisao je Rajević u svom izvještaju.

Kako navode srpski mediji, tu nije bio kraj divljanju. Šapić je nakon utakmice došao do svlačionice i tamo opet izvrijeđao suce, kojima je delegat savjetovao da podnesu disciplinsku prijavu protiv njega. Međutim, oni to nisu napravili. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Krile102
Krile102
12:13 11.10.2024.

Divljak bio divljak ostao

Avatar Spalathos
Spalathos
15:55 11.10.2024.

A što očekivati od čede?

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
13:28 11.10.2024.

Gradonačelnik se mora na sve načine boriti za navodno svoje da se ne postavlja pitanje od kud mu hrvatsko prezime …