MODRIĆ asistirao

Real pobijedio 9:1, nevjerojatni Ronaldo zabio tri gola za osam minuta!

Foto: Reuters/PIXSELL
Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
Cristiano Ronaldo
05.04.2015.
u 13:55
Portugalac je zabio ukupno pet pogodaka, bio je nezaustavljiv
Pogledaj originalni članak

Real Madrid "ispucao" se na pretposljednoj Granadi i tako ostavio poraz od Barcelone iza sebe. Slavili su 9:1 u 29. kolu, s tim da je čak pet pogodaka dao Cristiano Ronaldo, a ujedno se i kompletni BBC upisao među strijelce.

Bilo je to nevjerojatno popodne kraljevskog kluba i sjajnog Portugalca, koji se s četiri pogotka ponovno našao na vrhu ljestvice strijelaca. Sad ima 36 pogodaka na kontu, a prvi pratitelj Lionel Messi je na 32 uz utakmicu manje.

Najbolje od svega jest da je zabio hat trick za samo osam minuta i to mu je tek drugi u karijeri postignut u prvom poluvremenu, a ukupno mu je 31. Već to samo po sebi dovoljno govori.

A krenulo je žestoko odmah na startu, zabio je Bale u 25. minuti, a potom se u 30., 36. i 38. "ukazao" Ronaldo. U 52. zabija i Benzema, dvije minute kasnije još jednom Ronaldo, a potom još dvije minute kasnije Benzema. Još je počasni pogodak za goste zabio Ibanez u 74., a potom je i Mainz postigao autogol u 83.

Da agonija ne bude gotova, pobrinuo se Ronaldo u 89. i postavio konačnih 9:1, a upravo mu je Luka Modrić asistirao za njega. Inače, naš reprezentativac odigrao je cijeli susret. Sad Real ima 67 bodova, što je bod manje od Barcelone koja ima utakmicu manje i gostuje kasnije danas na vrućem terenu kod Celte. Granada je u zoni ispadanja s 23 boda, a za bijeg bi trebali dostići Deportivu koji ima utakmicu manje i 26 bodova.

>> Ocjene igrača pogledajte na Goal.com

>> Ancelotti nakon velike pobjede posebno pohvalio Modrića: 'On je ključna figura'

>> Cristiano Ronaldo uspio u šest sezona ono za što je Messiju trebalo čak 11

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

MA
Manolo46
14:04 05.04.2015.

Luka diže cijelu momčad i zato je on najbolji, jer je to najteže u nogometu. Ronaldo je recimo bio u suši golova, nije zabijao dok nije bilo Luke, a sad kad se ovaj vratio sad će cijela momčad biti bolja pa će i Ronaldo više trpati. To je tako, Luka nije najbolji zato što je naš, nego je najbolji pa se možemo ponositi time što je naš.

FI
fing
14:16 05.04.2015.

Nakon ovakve pobjede kuda uopće sa Iscom, ova sredina i napad rade odlično, cijele sezone je radila. S druge strane Isco je također dobar ove sezone...

NE
nexiboy
15:24 05.04.2015.

šilje ga na granadi, gdje je bio prije 2 tjedna???