PORTSMOUTHU JE SVEJEDNO

Grant: Namjerno ću izvesti lošiju postavu

Foto: VL
Grant: Namjerno ću izvesti lošiju postavu
19.03.2010.
u 09:16
Ljutit zbog oduzimanja devet bodova, potez koji je bio posljednji čavao u Portsmouthovom prvoligaškom lijesu, trener Avram Grant je najavio poprilično nesportski potez.
Pogledaj originalni članak

Na današnjem sastanku Grant će vidjeti kako igrači gledaju na preostalih devet nastupa u Premier ligi te slažu li se da koncentraciju u potpunosti prebace na polufinale FA kupa.

Natuknuo je kako su izgledni potezi postavljanje slabije postave, kako bi odmorio najvažnije igrače za polufinale FA Kupa, u kojem 10. travnja na Wembleyju igraju protiv Tottenhama.

Također, Grant bi mogao poslušati zahtjeve potencijalnih reprezentativaca i putnika na Svjetsko prvenstvo da ih sačuva od ozljede pa bi na tribinama ostali David James, Nadir Belhadj i Hassan Yebda.

- Mi nemamo nikakvu obvezu prema drugim momčadima iz Premier lige. Imamo samo obvezu prema Portsmouthu i nogometu - rezonira Grant i dodaje:

- Posljednjih mjeseci pokušali smo svi kako bi održali zdrav duh nogometa. Pošto više nemamo cilj u prvenstvu za ispuniti, ne znam zašto bi to radili. Sada gledamo prema polufinalu kupa.

Na taj način, što je Grant i sam priznao, direktno će utjecati na borbu za opstanak u elitnom engleskom društvu. Već ovog vikenda u goste im dolazi Hull City, koji ima 24 boda, odnosno tri boda je udaljen od zone spasa. Isti broj bodova ima Burnley, dok West Ham i Woverhampton imaju 27, a Wigan 28.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.