NEWS BOMB

Grčki mediji: 'Uprava AEK-a bojkotira Dinamo. Igrači su potpuno prazni i ne žele igrati u Zagrebu'

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Grčki mediji: 'Uprava AEK-a bojkotira Dinamo. Igrači su potpuno prazni i ne žele igrati u Zagrebu'
13.08.2023.
u 20:17
Dva dana prije zagrebačkog ogleda, grčki mediji pišu da nogometaši AEK-a nikako ne žele u Maksimir.
Pogledaj originalni članak

U utorak navečer na Maksimiru se treba odigrati prvi susret trećeg pretkola Lige prvaka između Dinama i AEK-a. Ovi dvoboji imali su mučnu uvertiru u vidu atenskih nereda i ubojstva grčkog navijača, još uvijek se provodi istraga oko toga tko je usmrtio Michalisa, a sumnja se da je to učinio Grk. 

Dva dana prije zagrebačkog ogleda, grčki mediji pišu da nogometaši AEK-a nikako ne žele u Maksimir.

- Psihološki su AEK-ovi igrači potpuno prazni, uopće nemaju apetit za nogomet. Moraju se nositi sa šokom i tugom, ali bez obzira na ono što se dogodilo, AEK za dva dana mora igrati u Zagrebu, s navijačima Dinama na tribinama, u atmosferi u kojoj zločesti Grci drže njihovu braću - piše Newsbomb i nastavlja:

- Odluka da se utakmica igra dovoljna je da razbjesni svaku inteligentnu osobu, a sve to ne može ne utjecati na igrače i njihovu izvedbu. Prisiljeni smo igrati ovu utakmicu bez nade da će se išta promijeniti i da će biti kazne za Dinamo, da će se promijeniti mjesto igranja utakmice. Igrači treniraju pognutih glava, tužni su i takvi će sad igrati utakmicu. 

VEZANI ČLANCI:

KOLUMNA

Koalicija čija je ideja da Dinamo nestane: Srpski mediji zaboravili na ubijenog navijača u Beogradu

Dovoljno je valjda da Moharrami pogrešno izvede korner da bi se zaključilo kako se u doba Zdravka “tako nešto nije moglo dogoditi”. Ako prodaju igrače, uništit će sve godinama stvarano. Ako ne prodaju – nesposobni su. Kud je sve otišlo kad se i četvorici nositelja igre javno poručuje: “Odigrajte ovo s AEK-om i gubite se, što čekate?” Čemu žurba, gdje gori? Još samo da i sportska inspekcija utrči u Maksimir i poviče: “Ruke u vis, prodajte sve što imate!”

Većina grčkih medija piše kako će uprava AEK-a bojkotirati Dinamo te da neće sudjelovati na zajedničkom ručku i večeri, odnosno u ostalim protokolima. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

BO
boom
20:31 13.08.2023.

Pila naopako. Odvratni su kako eksploatiraju ovu tragediju.

CR
crocro
20:25 13.08.2023.

Dobro. 3:0 za Dinamo.

Avatar Žuti
Žuti
21:00 13.08.2023.

Uvijek ću biti protiv huligana i nadam se da će dobiti teške kazne, ali Dinamo kao klub s događajima u Ateni nema nikakve veze.