NAKON REMIJA

Gross: Remi je dobar; Guardiola: Moramo igrati bolje

Foto: AFP
Gross: Remi je dobar; Guardiola: Moramo igrati bolje
24.02.2010.
u 11:27
Švicarski trener bundesligaša Stuttgarta Christian Gross bio je zadovoljan konačnim ishodom prve utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Barcelone (1-1), iako smatra da je njegova momčad na Mercedes-Benz Areni mogla i do pobjede.
Pogledaj originalni članak

- Znali smo da će biti teško igrati protiv Barcelone, ali bili smo kompaktni u obrani i nismo im dopustili previše prilika. Mislim da smo u prvom poluvremenu mogli zabiti barem još jedan gol, ali u drugom su se poluvremenu stvari malo promijenile - rekao je Gross, čiji je Stuttgart u prvom poluvremenu imao prednost 1-0 pogotkom Cacaua u 25. minuti kao i još nekoliko kvalitetnih prigoda za povećanje vodstva.

- Mislim da je rezultat 1-1 protiv Barcelone uspjeh. Malo se momčadi može pohvaliti takvim rezultatom protiv njih - zaključio je švicarski strateg.

Njegov španjolski kolega na klupi Barcelone Josep Guardiola na kraju je bio zadovoljan samo rezultatom, ali ne i igrom svoje momčadi, posebno u prvom dijelu.

- Morali smo se mučiti. U drugom smo se dijelu oslobodili i na kraju ostvarili dobar rezultat. Želimo li ići dalje u ovom natjecanju, morat ćemo raditi naporno i poboljšati igru - kazao je Guardiola, čijoj je momčadi izjednačenje donio Zlatan Ibrahimović pogotkom u 52. minuti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.