Traže novog trenera

Guardiola se počeo nećkati, Abramovič se okreće Kloppu

Foto: 'LLUIS GENE'
Guardiola se počeo nećkati, Abramovič se okreće Kloppu
08.12.2012.
u 10:58
Španjolskom stručnjaku, prenose engleski mediji, ne sviđa se što ruski tajkun često mijenja trenere i što je otpustio Di Mattea samo pola godine nakon što je osvojio Ligu prvaka
Pogledaj originalni članak

Chelsea je započeo pregovore sa savjetnicima Pepa Guardiole oko angažiranja španjolskog stručnjaka, ali oni ne idu onako glatko kako bi to u londonskom klubu voljeli. Sam Guardiola, ističu engleski mediji, izrazio je rezerviranost oko suradnje s vlasnik kluba Romanom Abramovičem nakon što je ovaj samo pola godine nakon osvajanja Lige prvaka otpustio trenera Roberta di Mattea koji je doveo klub na europski tron.

Također, Pepu se navodno ne sviđa niti Abramovičevo stalno mijenjanje trenera jer se boji da neće imati vremena da posloži momčad onako kako želi i nametne svoj stil rada. A k tomu, Guardiola u pregovorima zahtijeva potpunu kontrolu nad svim nogometnim djelatnostima i operacijama u klubu, nešto što, ističu na Otoku, u Chelseaju baš i nije čest slučaj otkako je klub kupio ruski tajkun.

Zbog svega toga, uprava Chelseaja krenula je krojiti pričuvni popis trenera koji bi mogli preuzeti klub na ljeto. A među njima najbolje kotiraju Jürgen Klopp iz dortmundske Borussije te \"sin razmetni\" Jose Mourinho, koji se nakon stalnih svađa razišao s Abramovičem u rujnu 2007. godine.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.