PEP ŽELI MILAN

Guardiola: Zabit će Messi i šest pogodaka

Foto: 'LLUIS GENE'
Guardiola: Zabit će Messi i šest pogodaka
08.03.2012.
u 11:22
– Kad Messi prestigne Cesara, napravit ćemo mu veliki tulum na Nou Campu – kaže Guardiola
Pogledaj originalni članak

Kad već Lionel Messi nije htio, njegov trener Pep Guardiola počastio je svog najboljeg igrača hvalospjevima nakon pobjede nad Bayerom.

– Svjedočili smo jednoj od najposebnijih večeri u životu Lionela Messija. Nije lako zabiti jedan pogodak, a kamoli pet. Možemo biti počašćeni što ga imamo u svojim redovima, a siguran sam da će jednog dana zabiti i šest golova – rekao je strateg Barcelone.

Uoči sezone najavio je da će Argentinac ove sezone prestići legendarnog Cesara Rodrigueza Alvareza, koji drži prvo mjesto po broju pogodaka za katalonski klub – 235. Messi je trenutačno na 228.

– Nikad nisam gledao Cesara iako sam čuo da je bio čudesan nogometaš. Zato imam sreću što gledam Messija. Kad jednom prestigne Cesara, moramo mu napraviti veliki tulum na Camp Nouu i pozvati sve naše navijače da mu pruže ovacije kakve zaslužuje.

Guardiola zna koga bi u četvrtfinalu Lige prvaka.

– Milan. Već smo igrali s njima ove sezone i dobro ih poznajemo.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
11:54 08.03.2012.

Zamisli koliko bi tek zabijao da ima Anasovu narukvicu...?