IZNENAĐENJE

Guingamp nanio velikom i bogatom PSG-u prvi poraz u prvenstvu

Foto: Reuters/PIXSELL
Guingamp nanio velikom i bogatom PSG-u prvi poraz u prvenstvu
14.12.2014.
u 19:24
Izgubili su sa 0:1 i omogućili Marseilleu da se odvoji na četiri boda.
Pogledaj originalni članak

PSG je iznenađujuće posrnuo na gostovanju kod slabašnog Guingampa 1:0 u 18. kolu, prvi mu je to prvenstveni poraz ove sezone! Pogodak je postigao Jeremy Pied u 11. minuti.

Utakmica je bila odlična, a domaćin je iznenadio Parižane jer je igrao otvorenog garda i nije bio nimalo lošiji protivnik. U spomenutoj 11. minuti je Guingamp imao slobodan udarac, nabačaj je Sankhare glavom prebacio na peterac, natrčao je Pied i glavom je loptu pospremio iza Sirigua.

>> Tablicu i statistiku pogledajte na Goal.com

Nekoliko sjajnih prilika nisu iskoristile obje momčadi, a četiri minute prije kraja vratar Lössl je fantastično obranio savršenu šansu Zlatanu Ibrahimoviću koji je bio sam na četiri metra! Treba istaknuti i da je sudac Gautier oštetio PSG jer im nije dosudio čisti kazneni udarac u 2. poluvremenu nakon što je branič očigledno igrao rukom.

PSG za vodećim Marseilleom zaostaje bod, a ako prvoplasirana momčad večeras svlada Monaco, razlika će biti još i izraženija.

Dosad su odigrane još dvije utakmice, Nice i Saint Etienne su remizirali, nije bilo golova, a Lille je s 3:0 svladao Toulouse pogocima Sidibea, Mendesa i Rouxa.

>> Messi, Neymar i Suarez preokrenuli protiv PSG-a, Schalke prošao dalje

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BU
bugatti
21:10 14.12.2014.

Umorila ih Barcelona u ligi praka prije par dana i to se odrazilo na rezultat !