NAJSKUPLJI HRVAT

Gvardiol se oglasio o svojoj budućnosti: 'Mislim da su svi vidjeli izjavu direktora'

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
KATAR 2022 - Slavlje Joška Gvardiola nakon pogotka Maroku za 1:0
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
Novigrad: Svečani doček Vatrenog Joška Gvardiola
Foto: Jan Woitas/DPA
RB Leipzig - Real Madrid
09.01.2023.
u 08:27
Fabrizio Romano dodaje kako to ukazuje prema transferu u ljetnom prijelaznom roku. Gvardiol ima otkupnu klauzulu od 110 milijuna eura, a Leipzig u kadru, što se tržišne vrijednosti tiče, ima i jednog skupljeg igrača.
Pogledaj originalni članak

Barcelona, Chelsea, Manchester City, Real Madrid - sve su to klubovi koji su se u posljednjih nekoliko mjeseci raspitivali za sjajnog stopera hrvatske reprezentacije, Joška Gvardiola (20). Igrač njemačkog RB Leipziga, koji je na Transfermarktu nakon vrhunskog nastupa na Svjetskom prvenstvu u Kataru uz Rúbena Diasa sada najskuplji branič svijeta (obojica vrijede 75 milijuna eura), oduševio je raznorazne 'teškaše' spremne na izdvajanje ogromnog novca, s ciljem da ga učine novim članom svoje svlačionice.

>> Španjolci otkrili što će raditi Modrić nakon završetka karijere: Hrvat ima velike planove s Realom

Rođeni Zagrepčanin, po mnogima nepravedno zakinut time što nije osvojio nagradu za najboljeg mladog igrača Mundijala, doživio je toplu dobrodošlicu po povratku u klub, gdje ga je, između ostalih, dočekao i bivši suigrač iz Dinama, Dani Olmo, kojeg također prate i žele brojni klupski gazde. Ipak, upravo Gvardiol prednjači po šuškanjima pa je prokomentirao vijesti o svom potencijalnom transferu.

- Moj plan je da ostanem ovdje. Mislim da su svi vidjeli izjavu Maxa Eberla (sportskog direktora, op. a.). Slažem se s tim - rekao je.

Podsjetimo što je Eberl izjavio. Upitali su ga je li dobio koju ponudu za Joška na mail. 

- Sve idu u neželjenu poštu. Gvardiol, ponuda, direktni spam. Tako da još nisam dobio nijedan mail - izjavio je. 

Fabrizio Romano dodaje kako to ukazuje prema transferu u ljetnom prijelaznom roku. Gvardiol ima otkupnu klauzulu od 110 milijuna eura, a Leipzig u kadru, što se tržišne vrijednosti tiče, ima i jednog skupljeg igrača. Riječ je, naime, o Christoperu Nkunkuu, francuskom napadaču koji trenutno vrijedi 80 milijuna eura. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.