OTIŠAO MARIĆ

Hajduk dočekao prvi odlazak! Ali ne igrača nego šefa škole...

Foto: Tino Jurić/Pixsell
Hajduk dočekao prvi odlazak! Ali ne igrača nego šefa škole...
13.01.2014.
u 22:28
Ni dva tjedna od Vučevićeva predstavljanja Marić je otišao iz Hajduka. Odlazak je zamotan u celofan, suradnja je prekinuta na Marićevu inicijativu, predsjednik Marin Brbić kaže da žali i da je iznenađen, ali jasno je da Marić i Vučević nisu na istim valnim dužinama.
Pogledaj originalni članak

Kada je Goran Vučević dolazio na funkciju sportskog direktora Hajduka, nimalo biranim riječima obrušio se na stanje u omladinskoj školi. Govorio je o zastarjeloj skautskoj službi, o tome da sve selekcije moraju igrati po programu Hajduka... Odmah se vidjelo da mu se ne sviđa ono što radi šef škole Zdravko Marić.

Ni dva tjedna od Vučevićeva predstavljanja Marić je otišao iz Hajduka. Odlazak je zamotan u celofan, suradnja je prekinuta na Marićevu inicijativu, predsjednik Marin Brbić kaže da žali i da je iznenađen, ali jasno je da Marić i Vučević nisu na istim valnim dužinama. Ništa čudno, nova metla drugačije mete, ali kako je to Marić vrijedio u srpnju kada je stigao u Poljud, napravio novu kadrovsku križaljku. Tako je to u Hajduku: sad vrijediš, sad ne vrijediš. Nema kontinuiteta u stručnom dijelu, kadrovi se brzo mijenjaju. Nikoga ne bi iznenadilo da uskoro pod sumnju dođe i rad Igora Tudora, a do jučer je bio trener kojemu treba dati doživotni ugovor.

Na početku prijelaznog roka, dakle, Hajduk je ipak zabilježio jedan odlazak. Ne priželjkivan igrački, nego je otišao šef škole, a novac od transfera čeka se kao spas, odnosno nastavak životarenja. Špekulacije iz inozemstva kažu da je Mario Maloča i dalje u igri za Beşiktaş, ali sada je aktualan i Kaja Rogulj koji je jeftiniji. Za Marija Pašalića ima puno zanimanja, navodno je Eintracht iz Frankfurta sa 2,5 milijuna eura odštete i 20 posto od budućeg transfera najkonkretniji, ali malcu iz Kaštela ne ide se iz Hajduka. Vjeruje da bi se na proljeće mogao nametnuti Niki Kovaču. Avdiji Vršajeviću Turska je željena destinacija, zanimanja ima za Jeana Kouassija, u rubrici “špekulacije” još su Lovre Kalinić i Tonči Mujan. Bijelima je ponuđen napadač iz Hondurasa Rony Martinez (26), navodno stiže napadač iz Gane..

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
Lisabon
07:25 14.01.2014.

Marijo Pasalic veruje da bi se mogao nametnuti N.Kovacu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Stvarno vlada ludilo od ponuda za Hajdukove igrace.Bit ce para.Do tada ce se trositi pare od transfera Gige Vukovica i Blazevica,a bit ce i od Lazia za Ercega.Samo da jos grad Split i vlada potpisu garancije za nacionalni stadion.Mozda grad Split otpise dug za kredit!!!!Svjetlo na kraju tunela sve je izvjesnije i bolje se vidi.