PETO HNL KOLO

Hajduk gostuje u Zagrebu, ali Leku mijenja pomoćnik: Trebamo zaboraviti Europu

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Hajduk gostuje u Zagrebu, ali Leku mijenja pomoćnik: Trebamo zaboraviti Europu
19.08.2023.
u 17:11
- Imaju zanimljivih igrača kao što su Latković, Ivanović i Lazarov koji veoma dobro stoje na terenu, pa i bivšeg igrača Hajduka Pasaričeka koji je već zabio dva gola - nahvalio je idućeg Hajdukovog suparnika pomoćni strateg splitske momčadi
Pogledaj originalni članak

Nogometaši splitskog prvoligaša Hajduka se vraćaju prvenstvenim obvezama u HNL-u nakon što su s ukupnih 3:0 protiv grčkog Paoka ispali u svojoj prvoj europskoj prepreci ove sezone. 

U petom kolu u nedjelju 20. kolovoza nogometaši Hajduka gostuju kod Rudeša u Kranjčevićevoj ulici (18:50, MaxSport 1). Protiv posljednje ekipe na tablici koja je trenutno bez boda stopostotni ligaški učinak Hajduka pokušat će nastaviti Adnan Čustović, pomoćni trener bijelih koji zbog suspenzije mijenja Ivana Leku.

- Trebamo zaboraviti Europu, nismo postigli pogotke i to je bio glavni razlog ispadanja. Trebamo se koncentrirati na Rudeš, to je mlada i dinamična ekipa. Zadnji su na tablici, ali igraju jako dobar ofenzivni nogomet i zaslužili su puno više. Igrali su na tri gostovanja - rekao je Čustović, pa nastavio opisivati idućeg suparnika

- Imaju zanimljivih igrača kao što su Latković, Ivanović i Lazarov koji veoma dobro stoje na terenu, pa i bivšeg igrača Hajduka Pasaričeka koji je već zabio dva gola. Očekujemo tešku utakmicu. Rudeš je izgubio četiri utakmice i oni moraju nekog zakinuti. Moramo biti na sto posto kako bismo pobijedili - istaknuo je Čustović.

Iako je to upitan, Čustović nije htio otkriti početnu postavu splitske momčadi za dvoboj petog kola HNL-a.

U zadnje vrijeme znamo kako igramo. Stojimo dobro u obrani i napadu. Treba nam više efikasnosti u napadačkom dijelu. Još uvijek razmišljamo o eventualnim promjenama u sastavu. Imamo još jedan trening pa ćemo vidjeti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.