DAN POSLIJE

Hajduk: Nije istina da nismo igrali zbog Torcide

Foto: Leo Tatić
Hajduk: Nije istina da nismo igrali zbog Torcide
07.10.2011.
u 19:02
Dan nakon nemilih događaja u Sarajevu, nogometaši Hajduka oko 14 sati vratili su se u Split te odmah krenuli na trening.
Pogledaj originalni članak

Nakon otkazane utakmice protiv Željezničara, prespavali su bijeli u Sarajevu te u petak ujutro autobusom krenuli prema Splitu i odmah preko službenih stranica izvijestili o tome što se događalo u četvrtak navečer. Tijekom trodnevnog boravka u BiH, piše na službenim stranicama Splićana, hajdukovci nisu imali baš nikakvih neugodnosti.

''Žale na Poljudu zbog svih ružnih događanja na sarajevskim ulicama, a svim ozlijeđenim žele što brži oporavak. Demantiraju ovom prigodom i dezinformacije prema kojima Hajduk zbog navodnih prijetnji vlastitih navijača nije želio igrati utakmicu'', piše Hajduk.hr.

''Naime, još prije tjedan dana najavljena je ova utakmica, nakon čega igračima ni u klub nije stigla nijedna prijetnja. Upitno je stoga zašto bi hajdukovci uopće dolazili u Sarajevo ako ne žele igrati te koji je razlog zbog kojeg bi navijači iz Splita i ostalih gradova krenuli prema Grbavici kad bi ionako tražili otkazivanje utakmice?! Danima se uoči susreta kroz medije provlačila informacija da na Grbavicu stiže oko 800 navijača splitske momčadi...'', piše u tekstu u kojem dodaju:

''Jedini zahtjev Hajduka bio je da se osigura nazočnost gostujućim navijačima, a nakon što je rečeno da takvo nešto neće biti moguće, delegat je donio odluku da se utakmica otkaže!''

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OB
-obrisani-
20:23 07.10.2011.

Pa naravno da Torcida nema veze sa ovim jer je na stedion nenajavljeno stigla grupa navijaca HDZ-BiH a ranije i policija nije imala vremena da ih obezbijedi,a onda su oni napali i isprovocirali sukob.Ovo je toliko ocigledno svjesno izazvan sukob da izazove netrpeljivost izmedju Bosanaca i Hrvata kao i 92-ge,nadam se da gradjani Hrvatske nece dozvoliti da budu izmanipulisani

MA
mastif
01:11 08.10.2011.

niste igrali jer bi izgubili

LI
Livno
09:58 08.10.2011.

Ljudi ne navlačite se na izvore FTV-a(fašističke televizije) i sejeseljaka i sličnih demagoga,ja sam navijač dinama ali podržavam sve hrvate zato ne lupajte pluseve ovom selji jer je on očito veliki neprijatelj svih Hrvata i onih koji misle drugačije.A sukob između muslimana i hrvata su muslimani već davno isprovocirali od Alije i Lagundžije do takvih kao ovaj seljo.