ozlijedio se

Hajduk ostao bez standardnog obrambenog igrača

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hajduk ostao bez standardnog obrambenog igrača
04.09.2022.
u 07:00
Trener Hajduka Valdas Dambrauskas ove sezone koristio ga je u devet utakmica – pet u HNL-u te četiri u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu protiv Vitorije Guimaraes i Villarreala. Do daljnjega će ga u prvih 11 mijenjati Lovrencsics.
Pogledaj originalni članak

Desni bek Hajduka Dino Mikanović zbog ozljede će pauzirati najmanje tri tjedna. Splitski klub objasnio je da se 28-godišnji Mikanović ozlijedio na treningu tijekom priprema za današnju utakmicu 8. kola SuperSport HNL-a protiv Slaven Belupa na Poljudu. Podsjetimo, Mikanović se u Hajduk vratio u siječnju ove godine nakon šest i pol godina.

Nogometnu karijeru Mikanović je počeo u Osijeku, odakle je 2012. godine prešao u Hajdukovu juniorsku momčad, a prvi nastup za seniore upisao je u travnju 2013. godine na gostovanju kod Slaven Belupa u Hrvatskom kupu. S Hajdukom je 2013. godine osvojio Kup.

S Poljuda je otišao u ljeto 2015. godine nakon transfera u danski Aarhus, za koji je nastupao četiri sezone, a 2019. godine prešao je u kazahstanski Kairat. Trener Hajduka Valdas Dambrauskas ove sezone koristio ga je u devet utakmica – pet u HNL-u te četiri u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu protiv Vitorije Guimaraes i Villarreala. Do daljnjega će ga u prvih 11 mijenjati Lovrencsics.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PA
pan-am
07:41 04.09.2022.

A joooj ,nek bolje kupe 10 metara drva !!

Avatar Dalmatinac1911th_4
Dalmatinac1911th_4
14:36 08.09.2022.

U Hajduku i oko Hajduka nemaju strpljenja. Klub je sustavno uništavan preko 20 godina. To se ne može izbrisati preko noći. Hajduk se počinje graditi od početka. Treba biti realan i priznati da je Hajduk u Europi pao na razinu no name kluba, a da u domaćem prvenstvu nije ni polovica onoga što je bio prije nekoliko desetljeća. I ne valja se tu zavaravati jednim kupom i ostvarenim drugim mjestom na tablici u 10 godina. Klub je gradilište i ako se bude radilo u pravom smjeru, prvi ozbiljni rezultati tog rada bit će vidljivi tek za 10 godina