PRIPREMNA

Hajduk pobjedio Konavljanin s 3:0

18.01.2009.
u 16:03
Pogledaj originalni članak

Drugi pripremni susret u Dubrovniku nogometaši splitskog Hajduka igrali su protiv trećeligaša Konavljanina s kojim su se susreli i u osmini finala Kupa Hrvatske. Tada je Hajduk slavio s 2:0, a sada su dali pogodak više u mrežu konavoskog trećeligaša.

No, za razliku od utakmice igrane u listopadu, Hajdukovce ovaj put s klupe nije vodio Ante Miše koji je, između utakmica protiv Dubrovnika 1919. i Konavljanina, "zaradio" gripu te, s također gripoznim Skokom i Tičinovićem, otišao u Split i prije nego je utakmica počela. Hajduk je tako s klupe vodio Tonči Gabrić uz pomoć Ivice Buljana. Takav Hajduk je u prvom poluvremenu pružio lijepu igru koju su okrunili Oremuš i Tomasov pogotcima u 9. i 11. minuti.

Propustili su Splićani još nekoliko izglednih prilika, ponajprije Gabrić i Oremuš, a ulaskom pričuva u drugom poluvremenu igra je značajno pala. No, 10 minuta prije kraja Oremuš postiže svoj drugi pogodak na radost oko 1000 pripadnika dubrovačke Torcide koja je oba dana zdušno bodrila svoje ljubimce. Hajduk je utakmicu počeo u slijedećem sastavu: Tomič, Jertec, Buljat, Pandža, Strinić, Gabrić, Andrić, Linić, Tomasov, Ibričič i Oremuš, a još su igrali i Subašić, Aračić, Leko, Jozinović, Jonjić, Vukušić, Surać i Obšivač.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr