DALEKO, DALEKO...

Hajduk, Rijeka i Split saznali tko ih čeka u trećem pretkolu EL

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Hajduk, Rijeka i Split saznali tko ih čeka u trećem pretkolu EL
18.07.2014.
u 13:25
Naši predstavnici mogli bi putovati u daleku Norvešku, Kazahstan i Ukrajinu.
Pogledaj originalni članak

Protivnike su u slučaju prolaska u treće pretkolo Europske lige saznali Hajduk, Rijeka i Split. Neće im biti drago jer proputovat će "pola svijeta" da bi zaigrali nogomet.

Hajduk nakon Dundalka čeka ili litavski Atlantas ili Kazahstanski Šahter Karagandi. Prvi susret tih klubova završio je 0:0 i odluka će "pasti" u Kazahstanu za šest dana.

Također, samo su bijeli praktički sigurni u prolaz jer pobijedili su 2:0 na gostujućem terenu. Rijeka nije u lošoj situaciji jer je opasnija nego Ferencvaros, ali Split će strijepiti protiv Hapoela.

Ukoliko prođu i jedni i drugi, na Kantridi ćemo gledati ili Vikingur s Farskih Otoka ili norveški Tromso. Njihov prvi susret na Farskim Otocima završio je 0:0, ali za očekivati je da će Norvežani proći dalje.

Split pak zna tko će mu biti protivnik ukoliko prođe, bit će to ukrajinski Čornomorec iz Odese, klub s kojim je Dinamo prošle sezone igrao u skupini Europske lige i zabilježio dva poraza, oba 2:1.

>> Dinamo izvukao najtežeg protivnika - danski Aalborg!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.