SPREMAJU SE ZA NOVU SEZONU

Hajduk se priprema u austrijskom mjestašcu, ovo su klubovi s kojima će igrati pripremne utakmice

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Hajduk se priprema u austrijskom mjestašcu, ovo su klubovi s kojima će igrati pripremne utakmice
20.06.2022.
u 20:15
Osvajači Kupa Hrvatske su nakon početnog dijela priprema u Splitu otišli put Bad Waltersdorfa, mjestašca 60 kilometara udaljenog od Graza, gdje će provesti iduća dva tjedna, točnije, bit će tamo do 2. srpnja.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Hajduka otputovali su jučer ujutro iz Splita na pripreme u Austriju. Osvajači Kupa Hrvatske su nakon početnog dijela priprema u Splitu otišli put Bad Waltersdorfa, mjestašca 60 kilometara udaljenog od Graza, gdje će provesti iduća dva tjedna, točnije, bit će tamo do 2. srpnja.

U tom razdoblju 'bili' će odigrati četiri pripremne utakmice, protiv rumunjskog Cluja (25. lipnja), njemačkog HSV-a (29. lipnja), belgijskog Genta (1. srpnja) te mađarske Kišvarde (2. srpnja). Većina nogometaša jutros je krenula prema Austriji, dok će se ostatak društva pridružiti naknadno. Na popisu igrača mnogo je imena iz juniorskog pogona poput Brajkovića i Šarića, a na pripreme sigurno neće otputovati Ivan Dolček (vjerojatno ide na posudbu u Šibenik), kao ni ozlijeđeni Filip Čuić, Šimun Hrgović i Toni Silić.

Igrači koji su na raspolaganju za pripreme u Austriju: Lovre Kalinić, Danijel Subašić, Karlo Sentić, Ivan Perić, Gergõ Lovrencsics, Dino Mikanović, Josip Elez, Stefan Simić, Kristian Dimitrov, Dominik Prpić, Mateo Jurić-Petrašilo, Anel Zulić, Dario Melnjak, David Čolina, Elvis Letaj, Filip Krovinović, Lukas Grgić, Josip Vuković, Marco Fossati, Ivan Krolo, Ivan Ćubelić, Jani Atanasov, Roko Brajković, Samuel Eduok, Stipe Biuk, Alexander Kačaniklić, Emir Sahiti, Dimitrios Diamantakos, Ivan Šarić, Marin Ljubičić, Jan Mlakar, Nikola Kalinić i Marko Livaja.

Danas se Hajduku priključio i 25-godišnji Toni Borevković koji stiže iz Vitorije de Guimaraes i pojačat će konkurenciju u obrani.

>> Pogledajte kojih će se igrača Hajduk riješiti

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
05:21 21.06.2022.

to je 10 km odmene idem gledat momke

RA
radolizem
21:13 20.06.2022.

Borevković je Dinamov kadet i junior! Poslije je otišao u Rudeš. Može solidno odigrati, al to nije na razini stopera koji osvajaju HNL.