POKRENUTA TUŽBA

Hajduk tuži oca zbog izjava nakon Brkljačinog transfera u Dinamo, traže i veliku svotu novca

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Hajduk tuži oca zbog izjava nakon Brkljačinog transfera u Dinamo, traže i veliku svotu novca
06.10.2022.
u 14:04
Tužbu su i pokrenuli na Općinskom sudu u Splitu, pritom od oca svog bivšeg nogometaša tražeći naknadu nastale štete u visini od 100.000 kuna.
Pogledaj originalni članak

Puno prašine se dignulo oko odlaska tada Hajdukovog perspektivnog juniora Marka Brkljače u Dinamo ovog ljeta. Ne samo zbog rivalstva unutar transfera tog mladog nogometaša, već i zbog komentara njegovog oca Olivera u medijima.

On je tada kazao kako se klub, a posebno predsjednik Lukša Jakobušić i sportski direktor Mindaugas Nikoličius, ponio neprofesionalno i nekorektno prema njegovom sinu te da su upravo njegovi visoki dužnosnici odgovorni za prekid suradnje. Iz Hajduka su već ranije najavili tužbu protiv Olivera Brkljače.

Tužbu su i pokrenuli na Općinskom sudu u Splitu, pritom od oca svog bivšeg nogometaša tražeći naknadu nastale štete, u visini od 100.000 kuna.

To je, kako se navodi u tužbi, naknada neimovinske štete zbog povrede prava osobnosti, a traže se još i zatezne kamate, kao i objava presude na stranicama portala za koji je Brkljača dao izjave.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

CA
Cambridge
19:02 06.10.2022.

Predsjednik Lukša Jakobušić i sportski direktor Mindaugas Nikoličius su najveci problem u Hajduku. Njih se treba rijesiti i to pod hitno.

BE
Berri
16:49 06.10.2022.

Mislim da će Zdravko Mamić poslati odvjetnika koji će ismijati podnositelja tužbe. Hajduk se treba okrenuti ozbiljnim stvarima, jer, realno, momčad igra jako loše, cijena igračima pada, imaju staru (Lovre Kalinić, Nikola Kalinić) i neperspektivnu momčad (Vuković, Mikanović), koja živi na lakoći postizanja golova Marka Livaje. Gledam kako Hajduk igra, pa mislim da su u ovom trenutku tek treća momčad HNL-a. Dinamo je puno ispred Hajduka, a i Osijek, od kada se riješio balasta Bjelice je puno bolji od Splićana.

BE
Berri
16:42 06.10.2022.

Tužbu neće dobiti, ali žele napakostiti tom nogometašu i njegovom ocu.