POKAZAO NEDOVOLJNO

Hajdukovac koji je dobio crveni karton u Cvetkovcu nakon raskida pronašao novi angažman

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
U susretu 10. kola HNL-a Hajduk i Istra1961 na Poljudu igrali 2-2
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split: Prijateljska utakmica između Hajduka i Širokog Brijega
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split: Prijateljska utakmica između Hajduka i Širokog Brijega
30.12.2022.
u 18:29
Iako je u svojoj prvoj sezoni na Poljudu u 20 HNL nastupa zabio dva pogotka, s vremenom je ispao iz konkurencije te pored Awaziema, Borevkovića, Eleza i Simića ostao bez minutaže. Nije pomogla ni posudba u Cluj...
Pogledaj originalni članak

Kristian Dimitrov (25) novi je igrač Levskog iz Sofije. Bugarski stoper tako se nakon nepune tri godine vratio u domovinu, gdje se kroz nastupe za Botev Plovdiv probio i do reprezentacije. Hajduk ga je početkom 2020. kupio za 400 tisuća eura, no nije opravdao očekivanja i na kraju s klubom sporazumno raskinuo ugovor. 

Iako je u svojoj prvoj sezoni na Poljudu u 20 HNL nastupa zabio dva pogotka, s vremenom je ispao iz konkurencije te pored Awaziema, Borevkovića, Eleza i Simića ostao bez minutaže. Početkom godine otišao je na posudbu u rumunjski Cluj, ali tamo je prema Transfermarktu dobio tek jednu utakmicu. Igrao je na nedavnom kup-susretu u Cvetkovcu protiv četvrtoligaša Tehničara i nije se proslavio - dobio je crveni karton pa su 'bili' do kraja susreta ostali s igračem manje.

Sveukupno je za Hajduk nastupio 46 puta. Za reprezentaciju Bugarske debitirao je u lipnju 2019. kod bivšeg trenera Splićana Krasimira Balakova te u 14 dosadašnjih nastupa postigao jedan zgoditak. Prema Transfermarktu vrijedi 400 tisuća eura. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.