U GOSTE INTERU

Hajdukovci u Zagreb krenuli busom, a trener zrakoplovom

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Hajdukovci u Zagreb krenuli busom, a trener zrakoplovom
06.04.2013.
u 10:04
- Nećemo kalkulirati u Zaprešiću, i zbog nas, ali i zbog regularnosti natjecanja - kaže Krstičević koji u srijedu vodi Hajduk kod Belupa
Pogledaj originalni članak

Ode Mišo Krstičević sa svojim trupama na dva gostovanja. Najprije bijeli igraju u prvenstvu protiv Intera u Zaprešiću (nedjelja, 19 sati), pa onda u srijedu slijedi prvi dvoboj polufinala Kupa Hrvatske protiv Slaven Belupa u Koprivnici. Naravno, za Krstičevića je utakmica u Koprivnici, ona što je zbog snijega bila odgođena prošlog tjedna, puno važnija, ali britki Hajdukov trener nema namjeru baviti se bilo kakvim kalkulacijama.

- Kup nam je važniji, igramo za trofej, veće je zadovoljstvo osvoji Kup nego drugo mjesto u prvenstvu. Ali, to ništa ne znači, nećemo kalkulirati u Zaprešiću, i zbog nas, ali i zbog regularnosti natjecanja. Inter je dobra momčad, igra lijep nogomet i držim da je nezasluženo pri dnu tablice. To je momčad, koja u Hrvatskoj može svakog pobijediti - kazao je Krstičević.

Prvoj momčadi priključio je juniore Džonija, Pašalića i Bašića, možda će neki od njih odigrati utakmice za juniore, pa se priključiti naknadno. Kakvo je stanje možda napokon prigodu dobije i Kiš. I to od prve minute.

- Vidjet ćemo zdravstveno stanje, sigurno nema Milovića, Jonjića i Milića, Vuković osjeća lagane tegobe, ali ide na put, Maglica je osjetio mišić. Nema ni Tomaša, Ozobića i Kalinića - kaže Krstičević.

Zanimljiva je ta priča o Miliću, koji stvarno nema sreće. Svako malo sustigne ga neka ozljeda, sad je dobio udarac u leđa. A Milić je jedan od stožernih igrača Krstičevićeve momčadi. Na put ne idu Brazilci Cassio i Patinho, oni već spremaju torbe. Primjerice, dok je u petak momčad odrađivala najvažniji trening uoči odlaska na put Patinho i Cassio šetali su Marmontovom ulicom u centru Splita. Poruka je jasna, samo je pitanje trenutka kad će se realizirati. No, nisu to Krstičevićeve brige, odnose s Fluminenseom riješavat će sportski direktor Sergije Krešić i predsjednik Marin Brbić. Krstičeviću je travnjak najvažniji.

- U gostima igramo dobro, osvojili smo sedam bodova. Dobre igre prati i dobar rezultat, utakmica u Koprivnici je šansa ove momčadi da napravi nešto kvalitetno u svom igračkom stažu - rekao je Krstičević.

Momčad se prema Zagrebu, u kojem će biti smještena, uputila autobusom, a trener je krenuo zrakoplovom. Krstičević je otišao pogledati dvoboj Slaven Belupa i Splita u Koprivnici, pa će se priključiti momčadi. Ne želi Krstičević ništa prepustiti slučaju, Kup je njegova velika prigoda za trofej s Hajdukom i neće je tako lako propustiti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.