TRANSFER

Hajduku se priključio Brazilac Flavio Beck Junior

Foto: Tino Jurić/Pixsell
Hajduku se priključio Brazilac Flavio Beck Junior
23.06.2014.
u 21:27
Igra na poziciji lijevog beka, u Europi je od 2006. godine, a igrao je u Solinu, Energie Cottbusu, Flamurtariju, širokom, Budućnosti, Interu iz Bakua...
Pogledaj originalni članak

Hajdukovim treninzima priključio se 27-godišnji Brazilac Flavio Beck Junior i narednih dana bit će pod povećalom struke.

Igra na poziciji lijevog beka, u Europi je od 2006. godine, a igrao je u Solinu, Energie Cottbusu, Flamurtariju, širokom, Budućnosti, Interu iz Bakua...

>> Hajdukovi klinci osvojili jaki međunarodni turnir u Zagrebu

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

LI
Lisabon
14:43 24.06.2014.

Evo kako se moze iz nicega napraviti senzacionalna vijest.Naslov:Hajduku se prikljucio brazilac......,a zapravo se nije prikljucio nego je na probi.Igrac sa CVom kakav ima (igrao izmedju ostalog u Solinu!!!!!!!!!!!)je upravo zasluzio ovakav naslov!!!!!!Cudo,toga ima samo u Splitu.Ili vec 3 dana bljesti naslov kako su hajdukovi klinci osvojili jaki medjunarodni turnir u Zagrebu.I to je udarna vijest.Bravo Marsicu,tako se pise o svojem klubu.

TU
tuctudjubabu
07:30 25.06.2014.

Flavio je izuzetan momak, dobar igrac. Igrao je u FK Buducnost veoma dobro. Igra na poziciji veznog, a ne lijevog beka, cisto da znate. Flavio Srecno!

LI
Lisabon
07:51 26.06.2014.

Alo Marsicu,sta ces sada.Prosla 3 dana od ovog tvojeg "povjesnog"clanka,a Flavio je vec otisao s probe.Skinuo se,odradio 2 treninga i odmah otisao.Da si posten,odnosno da si moralan,napisao bi to i rekao da si pretjerivao u ovom clanku,ali eto nisi.