"šanse su vrlo dobre"

Halleru koji boluje od tumora obznanili ono čega se pribojavao

Foto: Instagram screenshot
Halleru koji boluje od tumora obznanili ono čega se pribojavao
30.07.2022.
u 16:00
- Želimo njemu i njegovoj obitelji puno snage i optimizma i naše su misli s njim u ovom teškom trenutku - dodao je.
Pogledaj originalni članak

Napadač njemačkog bundesligaša Borussije Dortmund Sebastien Haller (28) mora na kemoterapiju nakon što je otkriveno kako boluje od malignog tumora testisa, objavio je klub.

Haller je prošli tjedan bio podvrgnut operaciji nakon što mu je otkriven tumor, no klub je sada priopćio da su histološki nalazi otkrili zloćudni tumor testisa zbog kojeg mora na kemoterapiju.

- Sebastien će dobiti najbolji mogući tretman. Šanse za oporavak su vrlo dobre - rekao je sportski direktor Borussije Dortmund Sebastian Kehl.

- Želimo njemu i njegovoj obitelji puno snage i optimizma i naše su misli s njim u ovom teškom trenutku - dodao je.

Haller je karijeru počeo u Auxerreu, potom je igrao za Utrecht, Eintracht, West Ham te Ajax.

U dresu nizozemskog prvaka je u 50 susreta zabio 32 gola, a ovoga ljeta je za 35 milijuna eura doveden u Borussiju kao zamjena za Norvežanina Erlinga Haalanda, koji je preselio u Manchester City.

Haller je nastupao za sve mlađe uzraste francuske vrste, no od 2020. nastupa za Obalu Bjelokosti odakle je njegova majka. Za reprezentaciju Obale Bjelokosti je nastupio 15 puta postigavši četiri gola.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar stravaxx
stravaxx
16:30 30.07.2022.

Kaj je je ovaj članak je neizmjerno značajan za hrvatsku mušku populaciju. Da ovu vrlo važnu informaciju nije netko prepisao od nekog i svima nama prezentirao mogli smo svi ostati bez muda. Hvala neizmjerno ovom umu novinarskom na informaciji. A propos riječ tumor u nekom tamo jeziku u osnovi znači oteklina. Pa naslov ispadne jako blesavo.