ponudio oprost

Henry: Bilo bi pošteno ponoviti utakmicu

Foto: Reuters
Henry: Bilo bi pošteno ponoviti utakmicu
20.11.2009.
u 15:54
Logično je da se ne stišava buka nakon uzvratnoga dokvalifikacijskog ogleda za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2010. godine između Francuske i Irske.
Pogledaj originalni članak

Ukupni pobjednik je odlučen u produžecima ogleda odigranog u Parizu, a svemu je prethodilo prvo zaleđe Thierryja Henryja, pa potom dvostruko igranje rukom istog igrača, te naposljetku pogodak Williama Gallasa, koji je aktualne doprvake svijeta promaknuo u sudionike idućega Svjetskog prvenstva.

Nakon same utakmice, gdje je tek hladno i grubo komentirao događanja s ogleda, opet se oglasio glavni negativac Henry.

- Rekao sam odmah nakon utakmice, a ponovit ću još jednom. Istina je da sam igrao rukom, pa svi su to vidjeli, no nisam sudac da dosuđujem što se dogodilo - rekao je Henry, ali i nastavio:

- Ja nemam mogućnosti vratiti trenutak natrag, pa potom drugačije reagirati. Napravio sam instiktivni potez, dodirnuo sam loptu rukom. Nisam prevaran, niti varalica. Lopta je strahovito brzo došla do mene i bila je to reakcija u jednoj stotinki sekunde.

Henry je ponudio "oprost", makar mu je jasno da se to neće dogoditi. U petak je, uostalom, FIFA i službeno odbila zahtjeve Iraca da se utakmica ponovi:

- Bilo bi najpoštenije da se utakmica ponovi.

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar Dančo
Dančo
16:57 20.11.2009.

nebi bilo pošteno ponovit utakmicu,nego samo produžetke pri rezultatu od 1:0 za irce.

GJ
gjuro
18:45 20.11.2009.

Evo i Rusi žele isto... ...jer je iza ruskog golmana aterirao nož...i dva crvena norveškog suca...bit če tu još svega...

DU
duvno
16:08 20.11.2009.

evo to su vam europske veličine,ubiti veliki lažnjaci